Fb Pixel

Kalustetut asunnot yrityksille Suomessa & Ruotsissa

NOPEASTI – HELPOSTI – KODIKKAASTI

Vievätkö projektit työntekijöitäsi ympäri Suomea ja Ruotsia? Haluatko tarjota heille mahdollisimman kodinomaiset olosuhteet projektin ajaksi? Kuormittaako asuntojen ja majoitusten etsiminen liikaa aikaa ja resursseja organisaationne sisällä?

Jos vastaat KYLLÄ, olet oikeassa paikassa, sillä me Condossa voimme auttaa. Hoidamme kalustetut kodinomaiset asunnot ja majoitukset työntekijöillesi nopeasti  ja sieltä minne projektinne teitä viekään. 

Projektimajoituksissa olemme alan suurin toimija Suomessa ja apunanne kaikissa yrityksenne majoitusasioissa, oli kyseessä pieni tai suuri projekti. Olemme apunanne koko projektin ajan huolehtimassa myös paikan päällä työntekijöidenne asumiseen liittyvistä asioista kuten, siivous- ja huoltopalveluista. Olemme tavoitettavissa, jos majoitustarpeenne yllättäen kasvaa.

YRITYSASIAKASTA

600+

MAJOITUSVUOROKAUTTA

320 000+

VUOKRATTUJA ASUNTOJA

+6 milj. €

Majoitusvaihtoehdot

KÄY TUTUSTUMASSA MAJOITUSVAIHTOEHTOIHIMME SUOMESSA JA RUOTSISSA
OTA YHTEYTTÄ

Kalustetut Asunnot

Viihtyisät ja kodinomaiset asunnot 4-8 hengelle, ihanteellinen myös pienille ryhmille ja projektimajoitukseen. Asuntoja löytyy Suomesta ja Ruotsista. Tutustu lisää.

Projektimajoitus_etusivu

Projektimajoitukset

Projektimajoituspalvelumme avulla säästätte aikaa, rahaa ja resursseja. Löydämme teille isoonkin projektiin majoitukset nopeasti ja helposti.
Lue lisää

Miksi Condon Kalustetut Asunnot?

Z

HELPOSTI

Järjestämme yrityksesi tarpeisiin kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta. Saat kaikki kalustetuttuihin majoituksiin liittyvät palvelut helposti ja nopeasti kauttamme, kuten esim. siivous ja huolto.  

NOPEASTI

Olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellenne kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta hyvinkin nopealla aikataululla Suomesta ja Ruotsista. Nopea toimitusvarmuus perustuu hyviin yhteistyökumppaneihin, tarpeen ennakointiin ja kokemukseemme.

KUIN KOTI

Asunnot on kalustettu erityisesti työntekijöiden viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja levolliset yöunet ovat taattu pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesu mahdollisuus on tärkeä osa käytännön arkea ja siksi meillä on jokaisessa asunnossa oma pyykinpesukone. 

Media

Yrityksille majoitusta tarjoava Condo selätti koronan ja tavoittelee nyt kovaa kasvua – ”Nopeus on valttimme”

Uutisia – Asiakkaamme kertovat

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää