Fb Pixel

APARTHOTEL VANHA POSTITALO VARKAUS

Wahlinkatu 8, 78250 Varkaus

Majoitus Aparthotel Vanha Postitalo Varkaus

Aparthotel Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkaudessa kaikkien palvelujen läheisyydessä. Kävelymatkan päässä on kauppa, kahvilat, ravintolat, kuntosali, uimahalli ja ulkoilukohteet. Liikematkaajalle naapurista löytyvät Navitas, Andritz, Sumitomo ja Stora Enso.

Vanha Postitalo on automaattihotelli, josta löytyy laadukkaat ja kodikkaat huoneistot kaikkiin majoitustarpeisiin. Voit majoittua edullisesti basic-huoneessa tai valita laadukkaamman premium-huoneen.

Kaikki hotellin 14 huonetta on remontoitu. Joka huoneessa oma jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, TV ja pimennysverhot. Parhaissa huoneissa on omat suihkut, wc:t ja keittiöt. Perushuoneissa on yhteiset suihkut, wc ja keittiö.

Hotellin pyykinpesukone ja yleiset keittiötilat ovat kaikkien käytössä. Hotellissa on ilmainen wifi ja pysäköintipaikka. Automaattihotelliin voit tehdä varauksesi netin kautta. Kirjautuminen sisään tapahtuu älypuhelimen avulla 24/7.

Vanha Postitalo toimii automaattihotellina

Voit nyt varata huoneen vaikka iltamyöhään saapumispäivänä.

Järjestelmä lähettää automaattisesti
sisäänkirjautumisohjeet ja PIN-koodin, jolla pääset matkapuhelimesi avulla suoraan huoneeseen.

Saat huoneen oven auki seuraavasti:

1. Avaa varausvahvistus (txt tai email)

2. Katso PIN-koodi ja aukaise mukana tuleva linkki

3. Syötä PIN-koodi ja koputa kolme (3) kertaa oveen (lukko herää)

4. Odota muuta sekunti ja lukko aukeaa

5. Aukaise ovi

Vanhan Postitalo – Huoneita kaikkien makuun!

Business- / Perhehuone

Remontoitu mukava omalla suihkulla, WC:lla ja keittiöllä varustettu huone 1-2 tai 1-4 hengelle. Huoneessa on 2 kpl 80cm sänkyjä sekä perhehuoneessa sohvasänky kahdelle hengelle.

Premium-Huone

Majoitus upeasti remontoidussa huoneessa. Huoneessa on 120 cm:n parisänky, oma suihku ja WC. Varusteisiin kuuluu myös TV, minijääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin. Myös yhteiskeittiö käytettävissä.

Basic-Huone

Edullinen majoitus Varkauden keskustassa. Mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, TV ja yhteiskeittiö käyttömahdollisuus. Suihku ja WC käytävän puolella.

VARAA NYT! AINA PARAS HINTA VERKKOSIVUSTOLTAMME

Ilmainen Pysäköinti

Ilmainen WIFI

KEITTIÖ SAATAVILLA

PESUKONE KÄYTETTÄVISSÄ

24h Sisäänkirjautuminen Automaattilukkojen Avulla