Fb Pixel

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien.

Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei tarvitse miettiä omia tuloaikoja tai vastaanoton aukioloa majoittuessa automaattihotelliin.

Kaikki majoittumiseen ja sisäänkirjautumiseen liittyvät tapahtuu sähköisesti verkossa ja onnistuu älypuhelimen avulla.

Huoneet voi varata suoraan Vanhan Postitalon omilta nettisivuilta www.vanhapostitalo.fi. Viime hetken online-varaukset voi tehdä 24/7 eli vaikka iltamyöhään.

Huoneen varauksen voi tehdä myös hotellivarauksiin erikoistuneen booking.com-sivuston kautta.

Kaikkiin huoneisiin on avaimeton kulku älypuhelimen ja Pindora-älylukon avulla. Kun noudattaa järjestelmästä kännykkään tulevia ohjeita, niin pääsy omaan huoneeseen sujuu nopeasti ja ilman vastaanoton aukioloaikoja.

Varausvahvistus tulee sähköpostiin. Mukana on myös avainkoodi, jolla pääsee sisälle taloon ja huoneeseen.

Majoittuminen onkin sujuvaa, kun vain seuraa kännykkään tulevia ohjeita. Saapuessa ovelle riittää ovikoodi ja kolme koputusta. Ja kas, oletkin jo omassa täysin remontoidussa ja alustetussa huoneessa.

Automaattihotelliksi remontoitu Vanha Postitalo tarjoaa majoittujalle joko pidempää tai lyhytaikaisempaa yösijaa Varkaudessa idyllisessä ympäristössä aivan kaupungin palvelujen keskellä.

Varaa siis huoneesi vaivattomasti Vanhan Postitalon sivulta tai Booking.com-sivulta ja majoitu mukavasti uudistettuun automaattihotelliin!

Huonevaraus: https://www.vanhapostitalo.fi/varaa/#/booking/search

Voit myös aina soittaa 041 730 5349.  Jos sinulla on isompi ryhmä tulossa, niin jätä tarjouspyyntö!

 

 

Related Posts

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

lue lisää
Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This