Fb Pixel

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien.

Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei tarvitse miettiä omia tuloaikoja tai vastaanoton aukioloa majoittuessa automaattihotelliin.

Kaikki majoittumiseen ja sisäänkirjautumiseen liittyvät tapahtuu sähköisesti verkossa ja onnistuu älypuhelimen avulla.

Huoneet voi varata suoraan Vanhan Postitalon omilta nettisivuilta www.vanhapostitalo.fi. Viime hetken online-varaukset voi tehdä 24/7 eli vaikka iltamyöhään.

Huoneen varauksen voi tehdä myös hotellivarauksiin erikoistuneen booking.com-sivuston kautta.

Kaikkiin huoneisiin on avaimeton kulku älypuhelimen ja Pindora-älylukon avulla. Kun noudattaa järjestelmästä kännykkään tulevia ohjeita, niin pääsy omaan huoneeseen sujuu nopeasti ja ilman vastaanoton aukioloaikoja.

Varausvahvistus tulee sähköpostiin. Mukana on myös avainkoodi, jolla pääsee sisälle taloon ja huoneeseen.

Majoittuminen onkin sujuvaa, kun vain seuraa kännykkään tulevia ohjeita. Saapuessa ovelle riittää ovikoodi ja kolme koputusta. Ja kas, oletkin jo omassa täysin remontoidussa ja alustetussa huoneessa.

Automaattihotelliksi remontoitu Vanha Postitalo tarjoaa majoittujalle joko pidempää tai lyhytaikaisempaa yösijaa Varkaudessa idyllisessä ympäristössä aivan kaupungin palvelujen keskellä.

Varaa siis huoneesi vaivattomasti Vanhan Postitalon sivulta tai Booking.com-sivulta ja majoitu mukavasti uudistettuun automaattihotelliin!

Huonevaraus: https://www.vanhapostitalo.fi/varaa/#/booking/search

Voit myös aina soittaa 041 730 5349.  Jos sinulla on isompi ryhmä tulossa, niin jätä tarjouspyyntö!

 

 

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää