Fb Pixel

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien.

Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei tarvitse miettiä omia tuloaikoja tai vastaanoton aukioloa majoittuessa automaattihotelliin.

Kaikki majoittumiseen ja sisäänkirjautumiseen liittyvät tapahtuu sähköisesti verkossa ja onnistuu älypuhelimen avulla.

Huoneet voi varata suoraan Vanhan Postitalon omilta nettisivuilta www.vanhapostitalo.fi. Viime hetken online-varaukset voi tehdä 24/7 eli vaikka iltamyöhään.

Huoneen varauksen voi tehdä myös hotellivarauksiin erikoistuneen booking.com-sivuston kautta.

Kaikkiin huoneisiin on avaimeton kulku älypuhelimen ja Pindora-älylukon avulla. Kun noudattaa järjestelmästä kännykkään tulevia ohjeita, niin pääsy omaan huoneeseen sujuu nopeasti ja ilman vastaanoton aukioloaikoja.

Varausvahvistus tulee sähköpostiin. Mukana on myös avainkoodi, jolla pääsee sisälle taloon ja huoneeseen.

Majoittuminen onkin sujuvaa, kun vain seuraa kännykkään tulevia ohjeita. Saapuessa ovelle riittää ovikoodi ja kolme koputusta. Ja kas, oletkin jo omassa täysin remontoidussa ja alustetussa huoneessa.

Automaattihotelliksi remontoitu Vanha Postitalo tarjoaa majoittujalle joko pidempää tai lyhytaikaisempaa yösijaa Varkaudessa idyllisessä ympäristössä aivan kaupungin palvelujen keskellä.

Varaa siis huoneesi vaivattomasti Vanhan Postitalon sivulta tai Booking.com-sivulta ja majoitu mukavasti uudistettuun automaattihotelliin!

Huonevaraus: https://www.vanhapostitalo.fi/varaa/#/booking/search

Voit myös aina soittaa 041 730 5349.  Jos sinulla on isompi ryhmä tulossa, niin jätä tarjouspyyntö!

 

 

Related Posts

Condo Groupille taas tunnustusta

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna...

lue lisää
Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Kesä ja Varkauden Vanha Postitalo odottavat sinua, oletpa työmatkalla tai vapaa-ajan reissulla. Keskeisellä paikalla Varkautta sijaitseva Condo Group Oy:n automaattihotelli tarjoaa majoitusta edulliseen hintaan laadukkaissa huoneissa. Miksi Varkauden Vanha Postitalo?...

lue lisää
Condo Group on Suomen vahvimpia

Condo Group on Suomen vahvimpia

Varkautelainen kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy on Suomen yritysmaailman eliittiä. Suomen Asiakastiedon tekemän luottoluokitustarkastuksen mukaan Condo Group on oikeutettu Suomen Vahvimmat 2021 -sertifikaattiin. - Tämä on oikeasti...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This