Fb Pixel

Blogi: Condon kalustetut asunnot – ja etätyön autuus

Koronakriisin keskellä etätyöstä on tullut uusi normaali. Ihmiset tekevät töitä kotona, jotta ihmiskontaktit vähenevät ja pandemia saadaan aisoihin.

Kaikille ei kuitenkaan ole mahdollisuutta työskennellä kotioloissa. Häiriötekijöitä voi olla liikaa; lapsetkin kotona hoidossa tai opetuksessa.

Myös kunnollinen työtila voi yksinkertaisesti puuttua. On ahdasta. Eikä keittiön pöytä ole aina se paras ratkaisu.

Mikäli koti ei ole optimiratkaisu työskennellä etänä, niin työskentelytilaa voi vuokrata vaikka kalustettuja asuntoja ja majoitusta tarjoavalta Condo Group Oy:ltä.

Katso miten Condo palvelee asiakkaita koronakriisin aikana: https://www.condo.fi/fi/condo-jarjestaa-huoneita-karanteeniin-tai-etatoihin/

Esimerkiksi Varkaudessa automaattihotelliksi muutetussa Vanhassa Postitalossa Condolla on 15 hiljattain remontoitua huoneistoa. Ne sopivat hyvin lyhytaikaiseen asumiseen ja työskentelyyn tai pidempäänkin käyttöön.

Päätin testata etätyöskentelyä Vanhassa Postitalossa juuri ennen pääsiäistä. Minulla oli kirjoitettavaa ja halusin työskennellä rauhassa illan ja seuraavan aamupäivän.

Varasin huoneen netistä, joka on helppo ja hygieeninen tapa näin virusepidemian aikana.

Kirjautuminen onnistuu suoraan Vanhan Postitalon kotisivulta www.vanhapostitalo.fi tai hotellivaraussivulta www.booking.com.

Varausvahvistus napsahtaa sähköpostiin. Mukana on myös avainkoodi, jolla pääsee sisälle taloon ja huoneeseen.

Vanha Postitalo oli mainio paikka tehdä etätöitä eikä se ole hassumpi ratkaisu niillekään, jotka joutuvat olemaan karanteenissa tai eristyksissä muista. Saippuat ja käsidesit löytyivät niin käytävältä, yleistiloista kuin huoneestakin.

Tuntui turvallisesta majoittua huoneeseen ja aloittaa kirjoitustyöt. Iltaurakan jälkeen oli mukava rentoutua sohvalla ja katsella television antia. Oleskelu oli varsin kodinomaista erittäin siistissä huoneistossa.

Vaikka oli valoisa kevätilta, niin uni tuli nopeasti silmään. Pimennysverhot takasivat häiriöttömän unen eikä liikenteen melukaan kantautunut ulkoa.

Aamulla olikin virkeä olo nousta ylös ja aloittaa aamuaskareet kaurapuuron ja kahvin voimalla. Omassa keittiössä aamupala syntyi ripeästi. Yhtä vaivatonta olisi ollut käyttää käytävän yhteiskeittiötä.

Hintataso ei Condon automaattihotellissa huimaa. Perus- eli basic-huoneen saa muutamalla kympillä eikä tasokkaasta ja tilavasta sviitistäkään tarvitse pulittaa satasta.

Summa summarum! Condo kalustetut asennot sopivat etätyöhön kuin sormi läppärin näppäimelle. Olipa etätyöpaikkasi missä päin Suomea tahansa, niin kannattaa kysyä tarjousta Condolta.

Sain itse todeta, että yrityksen kautta järjestyy kodinomainen majoitus etätyöhön ja muuhun tarpeeseen. Nopeasti, helposti ja edullisesti.

www.condo.fi

Kimmo Halonen

Kirjoittaja on Condo Group Oy:n viestintäasiantuntija

Related Posts

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Puolalainen M4Wind on yksi niistä kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen projekteissaan Condo Group Oy:n järjestämiin majoitusratkaisuihin. M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta...

lue lisää
Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien. Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei...

lue lisää
Condo toipui koronasta

Condo toipui koronasta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n (Condo.fi) toiminta on kesän aikana toipunut hyvin koronakriisin aiheuttamasta notkahduksesta. Condo.fi teki kesäkuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Muutoinkin liiketoiminta näyttää...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This