Fb Pixel

Blogi: Condon kalustetut asunnot – ja etätyön autuus

Koronakriisin keskellä etätyöstä on tullut uusi normaali. Ihmiset tekevät töitä kotona, jotta ihmiskontaktit vähenevät ja pandemia saadaan aisoihin.

Kaikille ei kuitenkaan ole mahdollisuutta työskennellä kotioloissa. Häiriötekijöitä voi olla liikaa; lapsetkin kotona hoidossa tai opetuksessa.

Myös kunnollinen työtila voi yksinkertaisesti puuttua. On ahdasta. Eikä keittiön pöytä ole aina se paras ratkaisu.

Mikäli koti ei ole optimiratkaisu työskennellä etänä, niin työskentelytilaa voi vuokrata vaikka kalustettuja asuntoja ja majoitusta tarjoavalta Condo Group Oy:ltä.

Katso miten Condo palvelee asiakkaita koronakriisin aikana: https://www.condo.fi/fi/condo-jarjestaa-huoneita-karanteeniin-tai-etatoihin/

Esimerkiksi Varkaudessa automaattihotelliksi muutetussa Vanhassa Postitalossa Condolla on 15 hiljattain remontoitua huoneistoa. Ne sopivat hyvin lyhytaikaiseen asumiseen ja työskentelyyn tai pidempäänkin käyttöön.

Päätin testata etätyöskentelyä Vanhassa Postitalossa juuri ennen pääsiäistä. Minulla oli kirjoitettavaa ja halusin työskennellä rauhassa illan ja seuraavan aamupäivän.

Varasin huoneen netistä, joka on helppo ja hygieeninen tapa näin virusepidemian aikana.

Kirjautuminen onnistuu suoraan Vanhan Postitalon kotisivulta www.vanhapostitalo.fi tai hotellivaraussivulta www.booking.com.

Varausvahvistus napsahtaa sähköpostiin. Mukana on myös avainkoodi, jolla pääsee sisälle taloon ja huoneeseen.

Vanha Postitalo oli mainio paikka tehdä etätöitä eikä se ole hassumpi ratkaisu niillekään, jotka joutuvat olemaan karanteenissa tai eristyksissä muista. Saippuat ja käsidesit löytyivät niin käytävältä, yleistiloista kuin huoneestakin.

Tuntui turvallisesta majoittua huoneeseen ja aloittaa kirjoitustyöt. Iltaurakan jälkeen oli mukava rentoutua sohvalla ja katsella television antia. Oleskelu oli varsin kodinomaista erittäin siistissä huoneistossa.

Vaikka oli valoisa kevätilta, niin uni tuli nopeasti silmään. Pimennysverhot takasivat häiriöttömän unen eikä liikenteen melukaan kantautunut ulkoa.

Aamulla olikin virkeä olo nousta ylös ja aloittaa aamuaskareet kaurapuuron ja kahvin voimalla. Omassa keittiössä aamupala syntyi ripeästi. Yhtä vaivatonta olisi ollut käyttää käytävän yhteiskeittiötä.

Hintataso ei Condon automaattihotellissa huimaa. Perus- eli basic-huoneen saa muutamalla kympillä eikä tasokkaasta ja tilavasta sviitistäkään tarvitse pulittaa satasta.

Summa summarum! Condo kalustetut asennot sopivat etätyöhön kuin sormi läppärin näppäimelle. Olipa etätyöpaikkasi missä päin Suomea tahansa, niin kannattaa kysyä tarjousta Condolta.

Sain itse todeta, että yrityksen kautta järjestyy kodinomainen majoitus etätyöhön ja muuhun tarpeeseen. Nopeasti, helposti ja edullisesti.

www.condo.fi

Kimmo Halonen

Kirjoittaja on Condo Group Oy:n viestintäasiantuntija

Related Posts

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

lue lisää
Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This