Fb Pixel

Blogi: Mikä ihmeen Condo?

Varkaus tunnetaan teollisuudestaan ja tehtaistaan. On Andritzia, Stora Ensoa, Sumitomoa ja paljon muuta.

Muutettuani Helsingin vuosien jälkeen kesällä Varkauteen eteen hyppäsivät ensimmäisenä edelleen tehtaiden piiput, hajut ja mielikuvat vahvasta teollisuuskaupungista.

Vaikka vanhat mielikuvat olivat vahvat niin pian oli mukava huomata, että kaupungissa toimii myös monia valtakunnallisesti toimivia palvelualan yrityksiä.

Yksi mielenkiintoisista uusia tuttavuuksia on ollut kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy (Condo.fi).

Täytyy myöntää, ettei itselläni ollut aiemmin hajuakaan koko yrityksestä. Ei, vaikka tunnen Savon elinkeinoelämää ja yrityskenttää Savon Sanomissa ja Länsi-Savossa tehdyn pitkän, noin 30-vuotisen, toimittajauran ansiosta.

Eikä yrityksen toimialakaan ollut tuttu. Toki mainoksista muistin markkinajohtaja Forenomin, mutta muutoin pelikenttä oli vieras.

No, sitä hienompaa olikin syksyllä aloittaa viestintätehtävät Condo Groupissa ja hypätä uteliaana mukaan kasvuyrityksen matkaan.

Condo on pieni ja pippurinen. Vaikka isoilla on isot resurssit, niin pieni voi olla ketterä ja kaapia oman siivun markkinoilta muilla valteilla; luottavuudella, nopeudella ja joustavuudella.

Yritys on kovassa kasvussa ja aikoo myös kansainvälistyä. Tavoitteet ovat kovat, mutta eivät mahdottomat.

Condon peräsimessä on dynaaminen yrittäjä, kirjailija ja business-kouluttaja Janne Immonen, joka saarnaa muutoksen ja menestyksen ilosanomaa myös Rock Your Day -konseptilla.

Yritys toteuttaakin toimitusjohtajansa motivaatiopuheiden ja -videoiden sanomaa. Määrätietoisella työskentelyllä unelmat voi toteuttaa niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yritysmaailmassakin.

Condon viestinnässä ja brändirakentamisessa ensimmäiset askeleet on otettu. Uskon, että jo ensi vuonna yritys on monelle tutumpi. Jos ei nyt vielä koko kansalle, niin ainakin potentiaalisille asiakasyrityksille.

Joten pysykää kanavalla. Lataamme kotisivuille ja some-kanaviin uutta sisältöä säännöllisesti. Ja uutisiakin on luvassa, sillä liikevaihdon ja yöpymisten osalta rajapyykit paukkuvat.

Ja ota toki Condon myyntitiimiin yhteyttä, jos kaipaat kodinomasta majoitusta isolle tai pienelle porukalle ja missä päin tahansa.

Kimmo Halonen

Viestintäasiantntija, toimittaja

linkedin: https://www.linkedin.com/in/kimmo-halonen-72bb7460/

facebook: https://www.facebook.com/kimmo.halonen.16

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää