Fb Pixel

Blogi: Mikä ihmeen Condo?

Varkaus tunnetaan teollisuudestaan ja tehtaistaan. On Andritzia, Stora Ensoa, Sumitomoa ja paljon muuta.

Muutettuani Helsingin vuosien jälkeen kesällä Varkauteen eteen hyppäsivät ensimmäisenä edelleen tehtaiden piiput, hajut ja mielikuvat vahvasta teollisuuskaupungista.

Vaikka vanhat mielikuvat olivat vahvat niin pian oli mukava huomata, että kaupungissa toimii myös monia valtakunnallisesti toimivia palvelualan yrityksiä.

Yksi mielenkiintoisista uusia tuttavuuksia on ollut kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy (Condo.fi).

Täytyy myöntää, ettei itselläni ollut aiemmin hajuakaan koko yrityksestä. Ei, vaikka tunnen Savon elinkeinoelämää ja yrityskenttää Savon Sanomissa ja Länsi-Savossa tehdyn pitkän, noin 30-vuotisen, toimittajauran ansiosta.

Eikä yrityksen toimialakaan ollut tuttu. Toki mainoksista muistin markkinajohtaja Forenomin, mutta muutoin pelikenttä oli vieras.

No, sitä hienompaa olikin syksyllä aloittaa viestintätehtävät Condo Groupissa ja hypätä uteliaana mukaan kasvuyrityksen matkaan.

Condo on pieni ja pippurinen. Vaikka isoilla on isot resurssit, niin pieni voi olla ketterä ja kaapia oman siivun markkinoilta muilla valteilla; luottavuudella, nopeudella ja joustavuudella.

Yritys on kovassa kasvussa ja aikoo myös kansainvälistyä. Tavoitteet ovat kovat, mutta eivät mahdottomat.

Condon peräsimessä on dynaaminen yrittäjä, kirjailija ja business-kouluttaja Janne Immonen, joka saarnaa muutoksen ja menestyksen ilosanomaa myös Rock Your Day -konseptilla.

Yritys toteuttaakin toimitusjohtajansa motivaatiopuheiden ja -videoiden sanomaa. Määrätietoisella työskentelyllä unelmat voi toteuttaa niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yritysmaailmassakin.

Condon viestinnässä ja brändirakentamisessa ensimmäiset askeleet on otettu. Uskon, että jo ensi vuonna yritys on monelle tutumpi. Jos ei nyt vielä koko kansalle, niin ainakin potentiaalisille asiakasyrityksille.

Joten pysykää kanavalla. Lataamme kotisivuille ja some-kanaviin uutta sisältöä säännöllisesti. Ja uutisiakin on luvassa, sillä liikevaihdon ja yöpymisten osalta rajapyykit paukkuvat.

Ja ota toki Condon myyntitiimiin yhteyttä, jos kaipaat kodinomasta majoitusta isolle tai pienelle porukalle ja missä päin tahansa.

Kimmo Halonen

Viestintäasiantntija, toimittaja

linkedin: https://www.linkedin.com/in/kimmo-halonen-72bb7460/

facebook: https://www.facebook.com/kimmo.halonen.16

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää