Fb Pixel

Blogi: Mikä ihmeen Condo?

Varkaus tunnetaan teollisuudestaan ja tehtaistaan. On Andritzia, Stora Ensoa, Sumitomoa ja paljon muuta.

Muutettuani Helsingin vuosien jälkeen kesällä Varkauteen eteen hyppäsivät ensimmäisenä edelleen tehtaiden piiput, hajut ja mielikuvat vahvasta teollisuuskaupungista.

Vaikka vanhat mielikuvat olivat vahvat niin pian oli mukava huomata, että kaupungissa toimii myös monia valtakunnallisesti toimivia palvelualan yrityksiä.

Yksi mielenkiintoisista uusia tuttavuuksia on ollut kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy (Condo.fi).

Täytyy myöntää, ettei itselläni ollut aiemmin hajuakaan koko yrityksestä. Ei, vaikka tunnen Savon elinkeinoelämää ja yrityskenttää Savon Sanomissa ja Länsi-Savossa tehdyn pitkän, noin 30-vuotisen, toimittajauran ansiosta.

Eikä yrityksen toimialakaan ollut tuttu. Toki mainoksista muistin markkinajohtaja Forenomin, mutta muutoin pelikenttä oli vieras.

No, sitä hienompaa olikin syksyllä aloittaa viestintätehtävät Condo Groupissa ja hypätä uteliaana mukaan kasvuyrityksen matkaan.

Condo on pieni ja pippurinen. Vaikka isoilla on isot resurssit, niin pieni voi olla ketterä ja kaapia oman siivun markkinoilta muilla valteilla; luottavuudella, nopeudella ja joustavuudella.

Yritys on kovassa kasvussa ja aikoo myös kansainvälistyä. Tavoitteet ovat kovat, mutta eivät mahdottomat.

Condon peräsimessä on dynaaminen yrittäjä, kirjailija ja business-kouluttaja Janne Immonen, joka saarnaa muutoksen ja menestyksen ilosanomaa myös Rock Your Day -konseptilla.

Yritys toteuttaakin toimitusjohtajansa motivaatiopuheiden ja -videoiden sanomaa. Määrätietoisella työskentelyllä unelmat voi toteuttaa niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yritysmaailmassakin.

Condon viestinnässä ja brändirakentamisessa ensimmäiset askeleet on otettu. Uskon, että jo ensi vuonna yritys on monelle tutumpi. Jos ei nyt vielä koko kansalle, niin ainakin potentiaalisille asiakasyrityksille.

Joten pysykää kanavalla. Lataamme kotisivuille ja some-kanaviin uutta sisältöä säännöllisesti. Ja uutisiakin on luvassa, sillä liikevaihdon ja yöpymisten osalta rajapyykit paukkuvat.

Ja ota toki Condon myyntitiimiin yhteyttä, jos kaipaat kodinomasta majoitusta isolle tai pienelle porukalle ja missä päin tahansa.

Kimmo Halonen

Viestintäasiantntija, toimittaja

linkedin: https://www.linkedin.com/in/kimmo-halonen-72bb7460/

facebook: https://www.facebook.com/kimmo.halonen.16

Related Posts

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Puolalainen M4Wind on yksi niistä kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen projekteissaan Condo Group Oy:n järjestämiin majoitusratkaisuihin. M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta...

lue lisää
Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien. Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei...

lue lisää
Condo toipui koronasta

Condo toipui koronasta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n (Condo.fi) toiminta on kesän aikana toipunut hyvin koronakriisin aiheuttamasta notkahduksesta. Condo.fi teki kesäkuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Muutoinkin liiketoiminta näyttää...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This