Fb Pixel

Condo.fi kovassa kasvussa – ennätysmäärä yöpyjiä

Kalustettujen asuntojen ja projektimajoituksen järjestämiseen erikoistunut Condo.fi on vahvassa vireessä. Yöpyjien määrässä yritys on tehnyt uusia ennätyksiä ja lähivuosina kasvutavoite on kova.

Varkautelaisyrityksen toimitusjohtaja Janne Immonen visioi rohkeasti, että Condo.fi:n tavoite on olla johtava kotimainen ja kansainvälinen joukkomajoituksen järjestäjä.

Tämän vuoden liikevaihdoksi Immonen laskee noin 1,8 miljoonaa euroa eli liikevaihto tuplaantuu vuodesta 2018. Viidessä vuodessa tavoite on nostaa liikevaihto jo 10 miljoonaan euroon.

Viime vuonna yritys pääsi ensimmäistä kerta 200 majoittujan vuorokausitahtiin. Alkusyksystä 2019 rikkoutui jo 300 raja ja lokakuussa 400. Tällä viikolla kirjattiin ennätyslukemat 457.

-Tuli hieman yllätyksenä, miten nopeasti 400:n raja rikkoutui. Saimme asiakkuuksia ja projekteja sekä pystyimme toimimaan nopeasti, pohtii Immonen.

Yrityksen ja palvelujen nopeutta kuvaa tapaus, jossa nopeus pelasti asiakkaalle ison urakan. Maanantain asiakaskontaktin perusteella Condo.fi järjesti majoituksen 60 henkilölle niin, että jo keskiviikkona oli majoitettu 38 ja torstaina 22 henkilöä.

-Ilman Condo.fi:tä asiakasyritys ei olisi voinut ottaa työtä vastaan. Ei ihme, että asiakas oli hyvin tyytyväinen, iloitsee Immonen.

Majoitusta Condo järjestää 29 paikassa Suomessa ja kahdessa paikassa Ruotsissa. Yrityksen kotipaikkakunnalla Varkaudessa Condo.fi:llä on positiivinen ongelma.

-Varkauden kaikki paikat eli lähes 100 ovat nyt täynnä; myös Vanhaan Postitaloon kunnostettu Apartment Hostel. Mutta aina järjestyy lisää paikkoja, vaikka täyttä olisikin. Ja nopeasti, lupaa Immonen.

Nopeuden lisäksi Condo.fi:n valtteja ovat palvelun helppous ja yrityskohtainen majoituksen räätälöinti sovittujen laatukriteerien pohjalta. Kun asiakas ilmoittaa montako henkilöä tulee, niin Condo.fi järjestää asunnon ja kalustaa sen sovitun tason mukaan.

-Asunnot on suunniteltu reissumiehille; on keittiöt, ruuantekovälineet, pimennysverhot ja kunnon sängyt. Mitään ei tarvitse ottaa mukaan, Immonen kiteyttää.

 

Kalustettuja huoneistoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo.fi toimii 29 paikkakunnalla Suomessa ja
kahdella paikalla Ruotsissa. Päivittäin majoittujia on yli 400 (10/2019). Yrityksen liikevaihto on noin 1,6
miljoonaa euroa. Condo.fi työllistää tällä hetkellä Varkaudessa kahdeksan henkilöä. Yrityksen toimisto
sijaitsee Navitas Yrityspalvelujen tiloissa. Kotisivut: Condo.fi
Lisätietoja: Condo.fi, toimitusjohtaja Janne Immonen 040-1259291, info@condo.fi

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää