Fb Pixel

Condo.fi kovassa kasvussa – ennätysmäärä yöpyjiä

Kalustettujen asuntojen ja projektimajoituksen järjestämiseen erikoistunut Condo.fi on vahvassa vireessä. Yöpyjien määrässä yritys on tehnyt uusia ennätyksiä ja lähivuosina kasvutavoite on kova.

Varkautelaisyrityksen toimitusjohtaja Janne Immonen visioi rohkeasti, että Condo.fi:n tavoite on olla johtava kotimainen ja kansainvälinen joukkomajoituksen järjestäjä.

Tämän vuoden liikevaihdoksi Immonen laskee noin 1,8 miljoonaa euroa eli liikevaihto tuplaantuu vuodesta 2018. Viidessä vuodessa tavoite on nostaa liikevaihto jo 10 miljoonaan euroon.

Viime vuonna yritys pääsi ensimmäistä kerta 200 majoittujan vuorokausitahtiin. Alkusyksystä 2019 rikkoutui jo 300 raja ja lokakuussa 400. Tällä viikolla kirjattiin ennätyslukemat 457.

-Tuli hieman yllätyksenä, miten nopeasti 400:n raja rikkoutui. Saimme asiakkuuksia ja projekteja sekä pystyimme toimimaan nopeasti, pohtii Immonen.

Yrityksen ja palvelujen nopeutta kuvaa tapaus, jossa nopeus pelasti asiakkaalle ison urakan. Maanantain asiakaskontaktin perusteella Condo.fi järjesti majoituksen 60 henkilölle niin, että jo keskiviikkona oli majoitettu 38 ja torstaina 22 henkilöä.

-Ilman Condo.fi:tä asiakasyritys ei olisi voinut ottaa työtä vastaan. Ei ihme, että asiakas oli hyvin tyytyväinen, iloitsee Immonen.

Majoitusta Condo järjestää 29 paikassa Suomessa ja kahdessa paikassa Ruotsissa. Yrityksen kotipaikkakunnalla Varkaudessa Condo.fi:llä on positiivinen ongelma.

-Varkauden kaikki paikat eli lähes 100 ovat nyt täynnä; myös Vanhaan Postitaloon kunnostettu Apartment Hostel. Mutta aina järjestyy lisää paikkoja, vaikka täyttä olisikin. Ja nopeasti, lupaa Immonen.

Nopeuden lisäksi Condo.fi:n valtteja ovat palvelun helppous ja yrityskohtainen majoituksen räätälöinti sovittujen laatukriteerien pohjalta. Kun asiakas ilmoittaa montako henkilöä tulee, niin Condo.fi järjestää asunnon ja kalustaa sen sovitun tason mukaan.

-Asunnot on suunniteltu reissumiehille; on keittiöt, ruuantekovälineet, pimennysverhot ja kunnon sängyt. Mitään ei tarvitse ottaa mukaan, Immonen kiteyttää.

 

Kalustettuja huoneistoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo.fi toimii 29 paikkakunnalla Suomessa ja
kahdella paikalla Ruotsissa. Päivittäin majoittujia on yli 400 (10/2019). Yrityksen liikevaihto on noin 1,6
miljoonaa euroa. Condo.fi työllistää tällä hetkellä Varkaudessa kahdeksan henkilöä. Yrityksen toimisto
sijaitsee Navitas Yrityspalvelujen tiloissa. Kotisivut: Condo.fi
Lisätietoja: Condo.fi, toimitusjohtaja Janne Immonen 040-1259291, info@condo.fi

Related Posts

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Puolalainen M4Wind on yksi niistä kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen projekteissaan Condo Group Oy:n järjestämiin majoitusratkaisuihin. M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta...

lue lisää
Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien. Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei...

lue lisää
Condo toipui koronasta

Condo toipui koronasta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n (Condo.fi) toiminta on kesän aikana toipunut hyvin koronakriisin aiheuttamasta notkahduksesta. Condo.fi teki kesäkuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Muutoinkin liiketoiminta näyttää...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This