Fb Pixel

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla.

– Condo.fi:n kalustetut asunnot ovat käyneet hyvin ”kaupaksi”. Kysyntää on ollut ja vuokrausaste on ollut edelleen hyvä. Korona on kurittanut, mutta tulemme pitämään edelleen hyvän tasomme, kuvailee Condon operatiivinen johtaja Jaakko Räsänen.

Hyvä esimerkki on Condon oma automaattihotelli Vanha Postitalo Varkaudessa. Asiakkaat ovat löytäneet hotellin, joka on ollutkin täynnä lähes koko ajan.

– Vaikka oli poikkeusvuosi, niin olemme pystyneet laajentamaan yhteistyöverkostoa ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa ja sitä kautta olemme pysyneet majoittamaan henkilökuntaa yritysten toiveiden mukaisesti. Olemme satsanneet myös myyntiin ja lisänneet kalustusporukkaa, Räsänen mainitsee.

Condo on järjestänyt useita valmiita asuntoja yrityksille eri puolilla Suomea. Esimerkiksi Raisiossa Condo järjesti 10 asuntoa, joissa majoittuneena on 35 henkilöä. Siikalatvassa asuntoja on 17 ja majoittujia 25. Lisäksi kohteita on Karstulassa, Nivalassa, Levillä, Mikkelissä ja Pyhäjoella.

Näistä uusia paikkakuntia Condon kartalla ovat olleet Karstula, Raisio ja Siikalatva.

Myös Siilinjärvellä Condo on jo pidempään järjestänyt majoitusta. Nyt syksyllä paikkakunnalla on 50 henkilöä löytänyt Condon avulla valmiin asunnon. Suomen lisäksi Condo operoi myös Ruotsissa, jossa isoon projektiin on tulossa 50 henkilöä.

– Kannattaa kysyä meiltä majoitusta, olipa työprojekti missä päin tahansa, Suomessa tai Ruotsissa. Missä projekti, siellä Condo, kiteyttää Räsänen Condon slogania mukaillen.

Condolla on syyskuun lopussa myös vapautumassa kalustettuja asuntoja useilla paikkakunnilla. Valmiita asuntoja on muun muassa Haminassa, Imatralla, Kauhajoella, Teuvossa, Kokkolassa, Kotkassa, Porissa, Siilinjärvellä ja Vantalla. Simossa asuntoja on vapautumassa lokakuussa.

Condon kautta yrityksille löytyy kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin nopeasti ja vaivattomasti.

– Jos meillä ei ole asuntoja, niin me järjestämme ne. Ota meihin yhteys ja jätä tarjouspyyntö. Jatkuvasti laajenevan yhteistyöverkoston kautta voimme tarjota kalustettuja asuntoja syrjäisemmiltäkin alueilta, kannustaa Räsänen.

Condon tarjontaan voi tutustua kotisivulla www.condo.fi. Myös tarjouspyynnön voi jättää sivun kautta tai olla yhteydessä sähköpostitse sales@condo.fi tai puhelimitse +358 2937 10050.

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää