Fb Pixel

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla.

– Condo.fi:n kalustetut asunnot ovat käyneet hyvin ”kaupaksi”. Kysyntää on ollut ja vuokrausaste on ollut edelleen hyvä. Korona on kurittanut, mutta tulemme pitämään edelleen hyvän tasomme, kuvailee Condon operatiivinen johtaja Jaakko Räsänen.

Hyvä esimerkki on Condon oma automaattihotelli Vanha Postitalo Varkaudessa. Asiakkaat ovat löytäneet hotellin, joka on ollutkin täynnä lähes koko ajan.

– Vaikka oli poikkeusvuosi, niin olemme pystyneet laajentamaan yhteistyöverkostoa ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa ja sitä kautta olemme pysyneet majoittamaan henkilökuntaa yritysten toiveiden mukaisesti. Olemme satsanneet myös myyntiin ja lisänneet kalustusporukkaa, Räsänen mainitsee.

Condo on järjestänyt useita valmiita asuntoja yrityksille eri puolilla Suomea. Esimerkiksi Raisiossa Condo järjesti 10 asuntoa, joissa majoittuneena on 35 henkilöä. Siikalatvassa asuntoja on 17 ja majoittujia 25. Lisäksi kohteita on Karstulassa, Nivalassa, Levillä, Mikkelissä ja Pyhäjoella.

Näistä uusia paikkakuntia Condon kartalla ovat olleet Karstula, Raisio ja Siikalatva.

Myös Siilinjärvellä Condo on jo pidempään järjestänyt majoitusta. Nyt syksyllä paikkakunnalla on 50 henkilöä löytänyt Condon avulla valmiin asunnon. Suomen lisäksi Condo operoi myös Ruotsissa, jossa isoon projektiin on tulossa 50 henkilöä.

– Kannattaa kysyä meiltä majoitusta, olipa työprojekti missä päin tahansa, Suomessa tai Ruotsissa. Missä projekti, siellä Condo, kiteyttää Räsänen Condon slogania mukaillen.

Condolla on syyskuun lopussa myös vapautumassa kalustettuja asuntoja useilla paikkakunnilla. Valmiita asuntoja on muun muassa Haminassa, Imatralla, Kauhajoella, Teuvossa, Kokkolassa, Kotkassa, Porissa, Siilinjärvellä ja Vantalla. Simossa asuntoja on vapautumassa lokakuussa.

Condon kautta yrityksille löytyy kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin nopeasti ja vaivattomasti.

– Jos meillä ei ole asuntoja, niin me järjestämme ne. Ota meihin yhteys ja jätä tarjouspyyntö. Jatkuvasti laajenevan yhteistyöverkoston kautta voimme tarjota kalustettuja asuntoja syrjäisemmiltäkin alueilta, kannustaa Räsänen.

Condon tarjontaan voi tutustua kotisivulla www.condo.fi. Myös tarjouspyynnön voi jättää sivun kautta tai olla yhteydessä sähköpostitse sales@condo.fi tai puhelimitse +358 2937 10050.

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää