Fb Pixel

Condo.fi:n kalustettuja asuntoja vapautumassa syksyllä useilla paikkakunnilla – ota yhteyttä!

Tarvitseeko yrityksenne kalustettuja asuntoja työntekijöille tai projektien henkilökunnalle? Oletko kenties tuhlannut aivan liikaa aikaa asuntojen etsimiseen?

Meiltä Condo Group Oy:tä on syyskuun lopussa vapautumassa kalustettuja asuntoja useilla paikkakunnilla. Valmiita asuntoja on muun muassa Haminassa, Imatralla, Kauhajoella, Teuvossa, Kokkolassa, Kotkassa, Porissa, Siilinjärvellä ja Vantalla. Simossa asuntoja on vapautumassa lokakuussa.

Jos tarvitset asuntoja työporukoille näiltä paikkakunnilta, niin ota yhteyttä Condo.fi:n myyntiin: sales@condo.fi tai puh. +358 40 1244 979.

Missä projekti – siellä Condo.fi:n kalustetut asunnot!

Kauttamme löytyy yrityksellenne kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin. Jos meillä ei ole asuntoja, niin me järjestämme ne.

Tässä paikkakuntakohtainen lista: Helsinki, Joutseno, Kemi, Kuopio, Lahti, Loviisa, Oulu, Porvoo, Rauma, Salo, Sipoo, Ulvila, Hamina, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kilpilahti, Kuusankoski, Lohja, Mikkeli, Pietarsaari, Pyhäjoki, Riihimäki, Savonlinna, Sotkamo, Vaasa, Harjavalta, Imatra, Jämsänkoski, Kotka, Kymi, Loimaa, Naantali, Olkiluoto, Pori, Raahe, Rovaniemi, Siilinjärvi, Tornio, Varkaus.

Jos etsimänne paikkakunta ei ole listalla, niin ota meihin yhteys ja jätä tarjouspyyntö. Jatkuvasti laajenevan yhteistyöverkoston kautta voimme tarjota kalustettuja asuntoja syrjäisemmiltäkin alueilta.

Tutustu tarjontaan kotisivullamme www.condo.fi ja jätä sivun kautta tarjouspyyntö! Järjestämme yritykselle majoituksen nopeasti, helposti ja kodikkaasti.

Condo.fi on majoituksia järjestävä ja menestyvä kasvuyritys (Menestyjät 2020 ja Suomen Vahvimmat 2021-sertifikaatit). Condo tunnetaan yritysmaailmassa korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Päämääränämme on huipputason palvelu.

www.condo.fi

Tarjouspyyntö

sales@condo.fi

Related Posts

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

lue lisää
Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää
Condo Groupille taas tunnustusta

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This