Fb Pixel

Condo.fi:n kalustettuja asuntoja vapautumassa syksyllä useilla paikkakunnilla – ota yhteyttä!

Tarvitseeko yrityksenne kalustettuja asuntoja työntekijöille tai projektien henkilökunnalle? Oletko kenties tuhlannut aivan liikaa aikaa asuntojen etsimiseen?

Meiltä Condo Group Oy:tä on syyskuun lopussa vapautumassa kalustettuja asuntoja useilla paikkakunnilla. Valmiita asuntoja on muun muassa Haminassa, Imatralla, Kauhajoella, Teuvossa, Kokkolassa, Kotkassa, Porissa, Siilinjärvellä ja Vantalla. Simossa asuntoja on vapautumassa lokakuussa.

Jos tarvitset asuntoja työporukoille näiltä paikkakunnilta, niin ota yhteyttä Condo.fi:n myyntiin: sales@condo.fi tai puh. +358 40 1244 979.

Missä projekti – siellä Condo.fi:n kalustetut asunnot!

Kauttamme löytyy yrityksellenne kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin. Jos meillä ei ole asuntoja, niin me järjestämme ne.

Tässä paikkakuntakohtainen lista: Helsinki, Joutseno, Kemi, Kuopio, Lahti, Loviisa, Oulu, Porvoo, Rauma, Salo, Sipoo, Ulvila, Hamina, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kilpilahti, Kuusankoski, Lohja, Mikkeli, Pietarsaari, Pyhäjoki, Riihimäki, Savonlinna, Sotkamo, Vaasa, Harjavalta, Imatra, Jämsänkoski, Kotka, Kymi, Loimaa, Naantali, Olkiluoto, Pori, Raahe, Rovaniemi, Siilinjärvi, Tornio, Varkaus.

Jos etsimänne paikkakunta ei ole listalla, niin ota meihin yhteys ja jätä tarjouspyyntö. Jatkuvasti laajenevan yhteistyöverkoston kautta voimme tarjota kalustettuja asuntoja syrjäisemmiltäkin alueilta.

Tutustu tarjontaan kotisivullamme www.condo.fi ja jätä sivun kautta tarjouspyyntö! Järjestämme yritykselle majoituksen nopeasti, helposti ja kodikkaasti.

Condo.fi on majoituksia järjestävä ja menestyvä kasvuyritys (Menestyjät 2020 ja Suomen Vahvimmat 2021-sertifikaatit). Condo tunnetaan yritysmaailmassa korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Päämääränämme on huipputason palvelu.

www.condo.fi

Tarjouspyyntö

sales@condo.fi

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää