Fb Pixel

Condo.fi:n kalustettuja asuntoja vapautumassa syksyllä useilla paikkakunnilla – ota yhteyttä!

Tarvitseeko yrityksenne kalustettuja asuntoja työntekijöille tai projektien henkilökunnalle? Oletko kenties tuhlannut aivan liikaa aikaa asuntojen etsimiseen?

Meiltä Condo Group Oy:tä on syyskuun lopussa vapautumassa kalustettuja asuntoja useilla paikkakunnilla. Valmiita asuntoja on muun muassa Haminassa, Imatralla, Kauhajoella, Teuvossa, Kokkolassa, Kotkassa, Porissa, Siilinjärvellä ja Vantalla. Simossa asuntoja on vapautumassa lokakuussa.

Jos tarvitset asuntoja työporukoille näiltä paikkakunnilta, niin ota yhteyttä Condo.fi:n myyntiin: sales@condo.fi tai puh. +358 40 1244 979.

Missä projekti – siellä Condo.fi:n kalustetut asunnot!

Kauttamme löytyy yrityksellenne kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin. Jos meillä ei ole asuntoja, niin me järjestämme ne.

Tässä paikkakuntakohtainen lista: Helsinki, Joutseno, Kemi, Kuopio, Lahti, Loviisa, Oulu, Porvoo, Rauma, Salo, Sipoo, Ulvila, Hamina, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kilpilahti, Kuusankoski, Lohja, Mikkeli, Pietarsaari, Pyhäjoki, Riihimäki, Savonlinna, Sotkamo, Vaasa, Harjavalta, Imatra, Jämsänkoski, Kotka, Kymi, Loimaa, Naantali, Olkiluoto, Pori, Raahe, Rovaniemi, Siilinjärvi, Tornio, Varkaus.

Jos etsimänne paikkakunta ei ole listalla, niin ota meihin yhteys ja jätä tarjouspyyntö. Jatkuvasti laajenevan yhteistyöverkoston kautta voimme tarjota kalustettuja asuntoja syrjäisemmiltäkin alueilta.

Tutustu tarjontaan kotisivullamme www.condo.fi ja jätä sivun kautta tarjouspyyntö! Järjestämme yritykselle majoituksen nopeasti, helposti ja kodikkaasti.

Condo.fi on majoituksia järjestävä ja menestyvä kasvuyritys (Menestyjät 2020 ja Suomen Vahvimmat 2021-sertifikaatit). Condo tunnetaan yritysmaailmassa korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Päämääränämme on huipputason palvelu.

www.condo.fi

Tarjouspyyntö

sales@condo.fi

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää