Fb Pixel

Condo Group koronan keskellä ennätystulokseen

 Kalustettuja asuntoja ja majoitusta työporukoille järjestävä Condo Group Oy teki koronakurimuksesta ja vaikeista lähtökohdista huolimatta ennätystuloksen viime vuonna.

– Kyllä viime vuoden liikevaihto ja tulos olivat kovan työn ja raa’an työn tulosta. Todella tyytyväinen täytyy olla. Tämä oli hieno torjuntavoitto koronakriisin puristuksissa, kiteyttää toimitusjohtaja Janne Immonen.

Condo Groupin tulos vuodelta 2020 oli 260 000 euroa, kun edellisenä vuonna isommalla liikevaihdolla viivan alle jäi 174 000 euroa. (ks. taulukko tiedotteen lopussa)

Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli olosuhteisiin nähden komeat 1 543 000 euroa. Pudotusta liikevaihdossa oli vuodesta 2019 noin 300 000 euroa, mutta siitä huolimatta tilikauden tulos pomppasi uuteen ennätykseen.

– Olemme pystyneet entistä paremmin palvelemaan asiakkaita ja yhä laajemmalla rintamalla ympäri Suomea ja Ruotsia.

Immonen sanoo, että Condon menestystä tuki automaattihotellikonsepti. Vanha Postitalo Varkaudessa on pärjännyt hyvin ja konseptia on toimitettu muuallekin. Esimerkiksi Motelli Online Porvoossa otti automaattisapluunan käyttöön.

Näkymät tälle vuodelle ovat hyvät. Vuoden aloitus on ollut parempi kuin viime vuonna ja bisnes on koko alalla piristymään päin.

Diili toi näkyvyyttä – nyt fokus omissa bisneksissä

Immonen on viime aikoina ollut vahvasti esillä ja monien huulilla. Hän on julkaissut uutta musiikkia ja videoita sekä ollut mukana Nelosella ja Ruudussa nähtävällä Diili-kaudella.

Kokemus tosi-TV:stä oli hieno ja takataskuun Immoselle jäi elinikäisiä ystäviä. Putoaminen Diilin maanantain jaksossa hieman yllätti, mutta siihen ei maailma kaadu.

-Toisaalta putoaminen oli jopa helpotus. Huomasin, että haluan jatkossakin hoitaa omia bisneksiä enkä olla töissä kenelläkään. Ideoin asioita yleensäkin itse ja teen oman pääni mukaan. Ja pitää muistaa, että ohjelma on myös show’ta.

Diiliä Immonen pitää hyvänä ”buustina” bisneksille, sillä näkyvyyttä tuli. Nyt on taas aika viedä omia yrityksiä ja niiden asiakkuuksia eteenpäin, keskittyä kalustettuihin asuntoihin ja rakentaa automaattihotelleja.

– Musiikkia tulee jatkossakin ja uusi kirja ilmestyy vielä kevään aikana. Rock Your Day -konsepti on mukava harrastus. Haluan kannustaa ja auttaa myös muita ihmisiä tekemään erilaisia asioita, vakuuttaa Immonen.

Condo Group Oy

2018                  2019                2020

Liikevaihto, euroa                        843 000             1 871 000         1 543 000

Liiketulos, euroa                           10 000               175 000            260 000

Lisätietoja: Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen, janne@condo.fi, 040 125 9291.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota meihin yhteyttä. Autamme sinua nopeallakin aikataululla löytämään tarvittavan majoituksen. Tarjouspyynnön voi jättää suoraan vaikka Condo.fi:n kotisivultahttps://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää