Fb Pixel

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta.

Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle Menestyjät 2021 -sertifikaatille ja Suomen Asiakastiedon myöntämälle Suomen Vahvimmat 2021 -tittelille.

Menestyjät -sertifikaatti pohjautuu Kauppalehteä julkaisevan Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokitukseen.

Condo Group Oy:n liikevaihto kääntyi vuoden tauon jälkeen reippaaseen kasvuun. Liikevaihtoa kertyi yritykselle 1,9 miljoonaa euroa (1,5 miljoonaa euroa). Liikevaihdon kasvuprosentiksi tuli peräti +20,7%, kun muutosprosentti edellisellä tilikaudella oli vielä miinuksella (−17,5%).

”Condo pärjäsi viime vuonna erittäin hyvin, koska pystyimme tarjoamaan entistä isommille asiakasryhmille kodinomaista majoitusta kalustetuissa asunnoissa, työmaiden välittömästä läheisyydestä sekä kasvatimme yhteistyökumppaneiden verkostoa laajemmalle sektorille.

Myös onnistuneet rekrytoinnit toivat Condoon kaivattua osaamista, jonka kautta asiakaspalvelumme pystyi vastaamaan majoitusalan jatkuviin haasteisiin ripeämmin ja joustavammin.

Palveluprosessit on nyt hiottu huippuunsa ja Condo pystyy järjestämään isoja jopa 100 henkilön majoituksia joustavasti nopeasti ja kodikkaasti ympäri Suomen”; kertoo Condon toimitusjohtaja Jaakko Räsänen.

Lisätietoja: Condo Group Oy, toimitusjohtaja Jaakko Räsänen puh. 0401244979

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota yhteyttä! 

News

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää