Fb Pixel

Condo Group on Suomen vahvimpia

Varkautelainen kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy on Suomen yritysmaailman eliittiä.

Suomen Asiakastiedon tekemän luottoluokitustarkastuksen mukaan Condo Group on oikeutettu Suomen Vahvimmat 2021 -sertifikaattiin.

– Tämä on oikeasti tosi mieletön asia. Viime vuonna painettiin hommia niska limassa, saatiin torjuntavoitto koronasta ja tässä on siitä palkinto. Tehty työ alkaa hiljalleen näkyä, iloitsee Condon toimitusjohtaja Janne Immonen.

Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna yrityksen saamalle Menestyjät 2020 -sertifikaattiin.

Suomen Asiakastiedon mukaan Condo Groupin rating on AA+. Yrityksen kannattavuus ja tuotto ovat erittäin hyviä. Myös maksuvalmius vakavaraisuus ovat hyviä ja velkarasitus turvallisella tasolla. Analyysin mukaan nämä antavat todella hyvät mahdollisuudet toiminnan menestykselliseen jatkamiseen.

Condo Group teki viime vuonna 1,54 miljoonan euron liikevaihdolla tulosta 260 000 euroa. Liikevoittoprosentti 15,5, oli toimialaan verrattuna erittäin hyvä.

Suomen Asiakastiedon mukaan sertifikaatti on näkyvä ja ajantasainen todiste Condo Groupin erinomaisista taloudellisista tunn

usluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaattiin oikeutettuja on vain 12 prosenttia suomalaisyrityksistä.

Sertifikaatti on suositus, joka toimii konkreettisena referenssinä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien suuntaan.

– Se on tunnustus yrityksille siitä, että tehdään asioita oikein. Meillä on vahva maksukyky vuokrissa ja tavarantoimittajille ollaan luotettava yhteistyökumppani, kiteyttää Condon myyntipäällikkö Jaakko Räsänen.

Lisätietoja: Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen, janne@condo.fi, 040 125 9291.

Related Posts

Condo Groupille taas tunnustusta

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna...

lue lisää
Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Kesä ja Varkauden Vanha Postitalo odottavat sinua, oletpa työmatkalla tai vapaa-ajan reissulla. Keskeisellä paikalla Varkautta sijaitseva Condo Group Oy:n automaattihotelli tarjoaa majoitusta edulliseen hintaan laadukkaissa huoneissa. Miksi Varkauden Vanha Postitalo?...

lue lisää
Condo Group koronan keskellä ennätystulokseen

Condo Group koronan keskellä ennätystulokseen

 Kalustettuja asuntoja ja majoitusta työporukoille järjestävä Condo Group Oy teki koronakurimuksesta ja vaikeista lähtökohdista huolimatta ennätystuloksen viime vuonna. - Kyllä viime vuoden liikevaihto ja tulos olivat kovan työn ja raa’an työn tulosta. Todella...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This