Fb Pixel

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua kertyi edellisvuoteen 2020 verrattuna.

– Pääsimme lähes normaalitilanteeseen ja liikevaihtokin nousi lähelle kaikkien aikojen vuotta 2019, jolloin maailma oli vielä normaali, kiteyttää Condon operatiivinen johtaja Jaakko Räsänen.

Tarkat liikevaihto- ja tulosluvut varmistuvat keväällä, kun yhtiön tilinpäätös on valmis.

Majoitusvuorokausissa Condo teki kovaa jälkeä. Vuoden saldo oli noin 70 000 majoitusvuorokautta ilman automaattihotellina toimivaa Varkauden Vanhaa Postitaloa.

– Saimme useita kymmeniä uusia asiakkaita, niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin. Teimme asuntoja asiakkaille Riihimäeltä Rovaniemelle ja lännestä itään, kuvailee Räsänen.

Majoitusbisnestä ovat auttaneet Suomessa vireillä olevat useat tuulivoimalahankkeet ja julkisten rakennusten korjaukset ja purku-urakat sekä teollisuuden isot kunnostus- ja huoltoprojektit. Suurin osa majoittujista on Suomessa operoivia ulkolaisia työporukoita.

Lue lisää: Condo majoittaa työporukat tuulivoimalaprojekteissa

Räsänen toivookin, että koronatilanne ja rajoitukset mahdollistaisivat edelleen työporukoiden liikkumisen. Näin kotoisen teollisuuden ja majoitusbisneksen rattaat pyörisivät saumattomasti.

Satsauksia henkilöstöön ja asiakaspalveluun

Condo Groupin kasvu on mahdollistanut myös uudet rekrytoinnit. Condo on viime vuoden aikana lisännyt henkilöstä ja tarjonnut uusia vakituisia työsuhteita.

– Myös kansainvälistä asiakaspalvelua on voitu laajentaa. Nyt meidät tavoittaa aamusta iltaan 24/7, iloitsee Räsänen.

Hän on tyytyväinen asiakkaiden osoittamaan luottamukseen. Monet uudet asiakkuudet syntyvät asiakkaiden vinkkien kautta.

– Tyytyväiset kansainväliset asiakkaat kertovat mitä on tulossa ja ketä on tulossa.

Lisäksi vahvuutena on, että Condo kontaktoi asiakkaita ympäri Eurooppaa jo hyvissä ajoissa ennen kuin näiden työporukat ovat Suomessa.

Condon Groupin kautta yrityksille löytyy kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin nopeasti ja vaivattomasti.

Condon tarjontaan voi tutustua yrityksen kotisivulla www.condo.fi. Myös tarjouspyynnön voi jättää sivun kautta tai olla yhteydessä sähköpostitse sales@condo.fi tai puhelimitse +358 2937 10050.

 

 

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää