Fb Pixel

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta.

Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle Menestyjät 2020 -sertifikaatille ja alkuvuodesta tulleelle Suomen Asiakastiedon myöntämälle Suomen Vahvimmat 2021 -tittelille.

Menestyjät-sertifikaatti pohjautuu Kauppalehteä julkaisevan Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokitukseen

-Tosi hienoa, että olemme saaneet taas Menestyjät-tittelin Condolle. Töitä on paiskittu kovasti ja tässä siitä palkinto. Vaikka liikevaihto hieman tippuikin viime vuona, niin yrityksen tulos koheni. Painettiin hurjasti hommia ja otettiin torjuntavoitto koronasta. Täytyy olla tyytyväinen, iloitsee toimitusjohtaja Janne Immonen.

Lisäksi Condo on onnistunut kehittämään automaattihotellisapluunaa ja esimerkiksi Varkauden Vanha Postitalo muutettiin onnistuneesti automaattihotelliksi. Lisäksi yrityksen järjestelmiä ja prosesseja on kehitetty palvelemaan entistä isompia asiakkuuksia.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Condo on sijoittunut kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Tilinpäätösanalyysin mukaan Condo Groupin nettotulos parani tuntuvasti edellisestä vuodesta. Nettotulosta kertyi tilikaudelta 202 000 euroa, jossa tulosparannusta edelliseen vuoteen oli 65 000 euroa eli 47,4 prosenttia.

Condon liikevaihto laski selvästi ja putosi 1,9 miljoonasta 1,5 miljoonaan euroon, mutta yrityksen käyttökate kuitenkin parani huomattavasti. Samoin omavaraisuusaste ja maksuvalmius paranivat edellisvuodesta. Velkaantuneisuus pysyi edellisvuoden tasolla.

Lisätietoja: Condo Group Oy, toimitusjohtaja Janne Immonen 040-1259291, janne@condo.fi

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota yhteyttä! Jätä tarjouspyyntö: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää
Iloista joulua ja hyvää uutta vuotta 2022!

Iloista joulua ja hyvää uutta vuotta 2022!

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja yrityksille järjestävä Condo Group Oy toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022! - Kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle kuluneesta vuodesta! Pärjäsimme taas hyvin, vaikka...

lue lisää