Fb Pixel

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta.

Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle Menestyjät 2020 -sertifikaatille ja alkuvuodesta tulleelle Suomen Asiakastiedon myöntämälle Suomen Vahvimmat 2021 -tittelille.

Menestyjät-sertifikaatti pohjautuu Kauppalehteä julkaisevan Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokitukseen

-Tosi hienoa, että olemme saaneet taas Menestyjät-tittelin Condolle. Töitä on paiskittu kovasti ja tässä siitä palkinto. Vaikka liikevaihto hieman tippuikin viime vuona, niin yrityksen tulos koheni. Painettiin hurjasti hommia ja otettiin torjuntavoitto koronasta. Täytyy olla tyytyväinen, iloitsee toimitusjohtaja Janne Immonen.

Lisäksi Condo on onnistunut kehittämään automaattihotellisapluunaa ja esimerkiksi Varkauden Vanha Postitalo muutettiin onnistuneesti automaattihotelliksi. Lisäksi yrityksen järjestelmiä ja prosesseja on kehitetty palvelemaan entistä isompia asiakkuuksia.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Condo on sijoittunut kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Tilinpäätösanalyysin mukaan Condo Groupin nettotulos parani tuntuvasti edellisestä vuodesta. Nettotulosta kertyi tilikaudelta 202 000 euroa, jossa tulosparannusta edelliseen vuoteen oli 65 000 euroa eli 47,4 prosenttia.

Condon liikevaihto laski selvästi ja putosi 1,9 miljoonasta 1,5 miljoonaan euroon, mutta yrityksen käyttökate kuitenkin parani huomattavasti. Samoin omavaraisuusaste ja maksuvalmius paranivat edellisvuodesta. Velkaantuneisuus pysyi edellisvuoden tasolla.

Lisätietoja: Condo Group Oy, toimitusjohtaja Janne Immonen 040-1259291, janne@condo.fi

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota yhteyttä! Jätä tarjouspyyntö: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää
Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Kesä ja Varkauden Vanha Postitalo odottavat sinua, oletpa työmatkalla tai vapaa-ajan reissulla. Keskeisellä paikalla Varkautta sijaitseva Condo Group Oy:n automaattihotelli tarjoaa majoitusta edulliseen hintaan laadukkaissa huoneissa. Miksi Varkauden Vanha Postitalo?...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This