Fb Pixel

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta.

Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle Menestyjät 2020 -sertifikaatille ja alkuvuodesta tulleelle Suomen Asiakastiedon myöntämälle Suomen Vahvimmat 2021 -tittelille.

Menestyjät-sertifikaatti pohjautuu Kauppalehteä julkaisevan Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokitukseen

-Tosi hienoa, että olemme saaneet taas Menestyjät-tittelin Condolle. Töitä on paiskittu kovasti ja tässä siitä palkinto. Vaikka liikevaihto hieman tippuikin viime vuona, niin yrityksen tulos koheni. Painettiin hurjasti hommia ja otettiin torjuntavoitto koronasta. Täytyy olla tyytyväinen, iloitsee toimitusjohtaja Janne Immonen.

Lisäksi Condo on onnistunut kehittämään automaattihotellisapluunaa ja esimerkiksi Varkauden Vanha Postitalo muutettiin onnistuneesti automaattihotelliksi. Lisäksi yrityksen järjestelmiä ja prosesseja on kehitetty palvelemaan entistä isompia asiakkuuksia.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Condo on sijoittunut kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Tilinpäätösanalyysin mukaan Condo Groupin nettotulos parani tuntuvasti edellisestä vuodesta. Nettotulosta kertyi tilikaudelta 202 000 euroa, jossa tulosparannusta edelliseen vuoteen oli 65 000 euroa eli 47,4 prosenttia.

Condon liikevaihto laski selvästi ja putosi 1,9 miljoonasta 1,5 miljoonaan euroon, mutta yrityksen käyttökate kuitenkin parani huomattavasti. Samoin omavaraisuusaste ja maksuvalmius paranivat edellisvuodesta. Velkaantuneisuus pysyi edellisvuoden tasolla.

Lisätietoja: Condo Group Oy, toimitusjohtaja Janne Immonen 040-1259291, janne@condo.fi

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota yhteyttä! Jätä tarjouspyyntö: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää