Fb Pixel

Condo Groupille tunnustusta menestyksestä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on saanut Menestyjät 2020 -sertifikaatin.

-Tosi hienoa, että olemme saaneet tämän vuoden Menestyjät-tittelin Condolle. Se kertoo, että asioita on tehty oikein ja tuloksellisesti. Eikä meriitit ole tulleet pelkästään liikevaihdosta, sillä töitä on muutoinkin painettu kovasti kasvun eteen, iloitsee toimitusjohtaja Janne Immonen.

Kunnianosoitus kannustaa Condoa jatkamaan vahvan kasvun saralla myös jatkossa. Koronakriisi tulee pudottamaan tämän vuoden liikevaihtoa, mutta tunnelmat yrityksessä ovat jo optimistiset; talouselämä elpyy ja yritysten majoitustarve kasva taas.

-Koronan yli selvitään suhteellisen hyvin ja yritykset voivat tilata palvelujamme entiseen tapaan jatkossakin, uskoo Immonen.

Menestyjät-sertifikaatti pohjautuu Kauppalehteä julkaisevan Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokitukseen. Menestyjä 2020 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2019/0-2020/05.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

-Condo Group Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius, todetaan perusteluissa.

Condo Group Oy teki vuonna 2019 vahvan kasvun ja ylsi ennätyksiin niin liikevaihdon, tilikauden tuloksen kuin yöpymistenkin osalta.

Yrityksen liikevaihto tuplaantui vuodesta 2018 ja oli viime vuonna yli 1,87 miljoonaa euroa. Myös majoitusmäärässä yritys teki ennätyksen, sillä yritys järjesti vuoden aikana yli 98 000 yöpymistä. Viime vuoden liikevoitto kipusi 174 000 euroon.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota yhteyttä! Jätä tarjouspyyntö: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää