Fb Pixel

Condo Groupille tunnustusta menestyksestä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on saanut Menestyjät 2020 -sertifikaatin.

-Tosi hienoa, että olemme saaneet tämän vuoden Menestyjät-tittelin Condolle. Se kertoo, että asioita on tehty oikein ja tuloksellisesti. Eikä meriitit ole tulleet pelkästään liikevaihdosta, sillä töitä on muutoinkin painettu kovasti kasvun eteen, iloitsee toimitusjohtaja Janne Immonen.

Kunnianosoitus kannustaa Condoa jatkamaan vahvan kasvun saralla myös jatkossa. Koronakriisi tulee pudottamaan tämän vuoden liikevaihtoa, mutta tunnelmat yrityksessä ovat jo optimistiset; talouselämä elpyy ja yritysten majoitustarve kasva taas.

-Koronan yli selvitään suhteellisen hyvin ja yritykset voivat tilata palvelujamme entiseen tapaan jatkossakin, uskoo Immonen.

Menestyjät-sertifikaatti pohjautuu Kauppalehteä julkaisevan Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokitukseen. Menestyjä 2020 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2019/0-2020/05.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

-Condo Group Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius, todetaan perusteluissa.

Condo Group Oy teki vuonna 2019 vahvan kasvun ja ylsi ennätyksiin niin liikevaihdon, tilikauden tuloksen kuin yöpymistenkin osalta.

Yrityksen liikevaihto tuplaantui vuodesta 2018 ja oli viime vuonna yli 1,87 miljoonaa euroa. Myös majoitusmäärässä yritys teki ennätyksen, sillä yritys järjesti vuoden aikana yli 98 000 yöpymistä. Viime vuoden liikevoitto kipusi 174 000 euroon.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota yhteyttä! Jätä tarjouspyyntö: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

lue lisää
Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This