Fb Pixel

Condo Groupille uusi omistaja

Janne Immonen (vas.), Jaakko Räsänen ja Ville Valorinta
Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle.

Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää myynnin, varaston, kuljetukset ja toimiston, siirtyy vanhoina työntekijöinä uudelle omistajalle. Yhtiön uutena toimitusjohtajana on aloittanut Jaakko Räsänen, joka on aiemmin toiminut Condon operatiivisena johtajana.

Condon perustanut Janne Immonen sanoo, että nyt oli hyvä aika yrityskaupoille. Koronasta huolimatta yritys on ollut viime vuodet vahvassa kasvussa.

– Kun korona iski, niin olihan se aika shokki majoitusbisnekseen. Mutta teimme pirusti töitä, painoimme hulluna töitä, teimme voittoa ja liikevaihto kasvoi. Kun tuli porukka, joka haluaa yhä kasvattaa ja kehittää Condoa, niin nyt oli hyvä aika hypätä sivuun ja ottaa rennommin.

Yrityksen neuvonantajana ja konsulttina vielä jatkava Immonen on tyytyväinen Condon tähän astiseen kasvuun. Viidessä vuodessa liikevaihto kasvoi nollasta lähes kahteen miljoonaan.

– Yritys on tehnyt hyvä tulosta ja liikevaihto kasvoi koronasta huolimatta. Henkilöstö jatkaa uuden omistajan palveluksessa ja se turvaa yrityksen jatkuvuuden, toteaa Immonen tyytyväisenä.

Uusi omistaja Opema Oy näkee Condossa ja projektimajoituksessa paljon kasvupotentiaalia. Suomessa on vireillä paljon erilaisia projekteja, joihin tarvitaan kalustettuja asuntoja.

– Condolla on hieno menestystarina Varkaudessa sekä luotettava ja projektimajoituksen osaava henkilökunta. Omistajamuutoksella haluamme nyt entisestään kiihdyttää Condon kasvua, toteaa Ville Valorinta Opema Oy:stä.

– Uskomme, että pystymme uuden omistuspohjan myötä tarjoamaan palvelua  entistä laajemmalla skaalalla ympäri Suomea.

Valorinnalla on pitkä kokemus majoitusalalta. Hän on toiminut muun muassa Hotelzonin ja Omena Hotellien toimitusjohtajana.

Condon perustaja Janne Immonen jatkaa myös Rock Your Day -konseptinsa kehittämistä. Tavoitteena on panostaa yritysten konsultointiin, koulutukseen ja motivaatiopuheisiin keskittyvään toimintaan sekä mahdollisesti myös kasvattaa kiinteistösijoituksia.

Immonen jatkaa automaattihotelli Vanhan Postitalon omistajana uuden Hotelli Vanhan Postitalo Oy:n kautta. Condon toimisto Vanhalta Postitalolta ja varasto Kuvansista muuttivat hiljattain yhteisiin tiloihin Relanderinkadulle Varkaudessa.

Condo Groupin liikevaihto vuonna 2021 oli vajaat 1,9 miljoonaa euroa ja voittoa yritys teki yli 92 000 euroa. Yritys on työllistänyt kahdeksan henkilöä vakituisesti ja kalustusporukkaa alihankintana.

Lisätietoja: Condo Group Oy, Jaakko Räsänen 040 1244979, Rock Your Day, Janne Immonen 040 1259291, Opema Oy, Ville Valorinta 0405655412

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää