Fb Pixel

Condo ja Motelli OnLine – hyvin rokkaa yhteen

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta järjestävä Condo Group Oy tekee yhteistyötä moneen suuntaan.

Kumppaneina on kiinteistönomistajia, kiinteistövälittäjiä, kuntien vuokrataloja ja muita majoitusalalla toimivia.

Kaikkien yhteisenä tavoitteena on saada tyhjilleen tai vajaassa käytössä oleviin tiloihin asukkaita ja vuokralaisia. Katso tästä juttu Condo täyttää tyhjät vuokra-asunnot.

Yksi majoitusalan yhteistyökuvioista Condolla on porvoolaisen Motelli OnLinen ja sen toisen omistajan Patrik Saringon kanssa.

Condo on tarjonnut motellin huoneita omille asiakkailleen.

-Tässä kuviossa kaikki voittavat. Me saamme asukkaita vapaisiin huoneisiin, Condo saa palveltua omia asiakkaitaan, ja se majapaikan tarvitseva saa laadukkaan ja edullisen huoneen, Sarinko ynnää.

Condon toimitusjohtajaan Janne Immoseen Sarinko oli tutustunut jo ennen hyppäämistään majoitusbisnekseen.

Kun Saringolle siirtyi telineyrityksen ja kiinteistösijoittamisen ohella hieman vieraampaan genreen, niin Immosen vinkit tulivat alkutaipaleella tarpeeseen.

-Janne auttoi heti ja antoi perusvinkkejä majoitusbisnekseen. Pelkästään 28 huoneen sänkyjen hankkimisessa säästimme tuhansia euroja, kertoo Sarinko.

Hän pitää tärkeänä, että yrittäjät verkostoituvat elävässä elämässä ja sosiaalisessa mediassa. Puolin ja toisin on paljonkin annettavaa.

-Verkostojen tärkeyden huomaa varsinkin nyt, kun koronashokki iski. Täytyy kiittää, että on itsekin alkanut verkostoitua jo vuosia sitten. Sitä kannattaa tehdä yli toimialarajojen.

Immosen kanssa Sarinko kokee sielunkumppanuutta. Ihan kuin kaksikko olisi tuntenut toisensa aina.

Molemmat ovat dynaamisia yrittäjiä. Sarinko osti yhtiökumppaninsa Arto Soinisen kanssa poliisiampujien majapaikkana otsikoihin nousseen porvoolaisen Motelli OnLinen hetken mielijohteesta.

-Persoonalliset yrittäjät ja ihmiset tekevät niin kuin tykkäävät. Heitä toiset rakastavat ja toiset pitävät idiootteina.

Motelli OnLinessa on oltu tyytyväisiä yhteistyöhön Condon ja Immosen kanssa.

-Janne on energinen kaveri, jonka kanssa on helppoa tulla toimeen. Yhteistyöstä on ollut pelkkää positiivista sanomista. Homma on hyvin rokannut!

Sarinko kertoo, että motellia on nyt pistetty uuteen kuosiin niin ulkoa kuin sisältä. Asiakkaina on pääosin työporukoita ja edullista majoitusta hakevia budjettimatkailijoita.

-Hinta on pidetty maltillisena. Emme kilpaile Haikon kartanon kanssa, nauraa Sarinko.

Motellin uusituista huoneista löytyy kaksi yhden henkilön sänkyä, tv, wifi, mikro, oma suihku ja wc, joiden lisäksi käytössä on yhteinen sauna. Huoneisiin on myös oma sisäänkäynti.

Majoitusbisnes lähti Motelli OnLinessa alkuvuodesta käyntiin jopa ennakoitua paremmin. Sitten iski koronakriisi, Porvoon Kilpilahden remontti lykkääntyi ja tyhjensi motellin.

Poikkeustilanteesta huolimatta Sarinko katsoo optimistisesti eteenpäin; työporukoita ja budjettimatkaajia on majoitettava jatkossakin. Ja siihen Motelli OnLine on valmis.

Condo Group puolestaan on valmis yhteistyöhön, etsimään uusia toimintamalleja ja verkostoitumaan muiden kanssa.

Immosen luotsaama Condo sai liiketoiminnan kasvamaan kolmessa vuodessa yli 1,9 miljoonaan euroon ja majoitusvuorokausia oli viime vuonna yli 98 000.

-Meillä on tieto-taitoa, jota on myös konsultoitavissa alan muille toimijoille, kertoo Condon kehittämispäällikkö Timo Jaakkila.

-Nyt Condo ja Janne voivat auttaa ja antaa vertaistukea myös muille alan toimijoille, Jaakkila vakuuttaa.

 

Kimmo Halonen

Kirjoittaja on Condo Groupin viestintäasiantuntija

 

 

 

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää