Fb Pixel

Condo ja Motelli OnLine – hyvin rokkaa yhteen

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta järjestävä Condo Group Oy tekee yhteistyötä moneen suuntaan.

Kumppaneina on kiinteistönomistajia, kiinteistövälittäjiä, kuntien vuokrataloja ja muita majoitusalalla toimivia.

Kaikkien yhteisenä tavoitteena on saada tyhjilleen tai vajaassa käytössä oleviin tiloihin asukkaita ja vuokralaisia. Katso tästä juttu Condo täyttää tyhjät vuokra-asunnot.

Yksi majoitusalan yhteistyökuvioista Condolla on porvoolaisen Motelli OnLinen ja sen toisen omistajan Patrik Saringon kanssa.

Condo on tarjonnut motellin huoneita omille asiakkailleen.

-Tässä kuviossa kaikki voittavat. Me saamme asukkaita vapaisiin huoneisiin, Condo saa palveltua omia asiakkaitaan, ja se majapaikan tarvitseva saa laadukkaan ja edullisen huoneen, Sarinko ynnää.

Condon toimitusjohtajaan Janne Immoseen Sarinko oli tutustunut jo ennen hyppäämistään majoitusbisnekseen.

Kun Saringolle siirtyi telineyrityksen ja kiinteistösijoittamisen ohella hieman vieraampaan genreen, niin Immosen vinkit tulivat alkutaipaleella tarpeeseen.

-Janne auttoi heti ja antoi perusvinkkejä majoitusbisnekseen. Pelkästään 28 huoneen sänkyjen hankkimisessa säästimme tuhansia euroja, kertoo Sarinko.

Hän pitää tärkeänä, että yrittäjät verkostoituvat elävässä elämässä ja sosiaalisessa mediassa. Puolin ja toisin on paljonkin annettavaa.

-Verkostojen tärkeyden huomaa varsinkin nyt, kun koronashokki iski. Täytyy kiittää, että on itsekin alkanut verkostoitua jo vuosia sitten. Sitä kannattaa tehdä yli toimialarajojen.

Immosen kanssa Sarinko kokee sielunkumppanuutta. Ihan kuin kaksikko olisi tuntenut toisensa aina.

Molemmat ovat dynaamisia yrittäjiä. Sarinko osti yhtiökumppaninsa Arto Soinisen kanssa poliisiampujien majapaikkana otsikoihin nousseen porvoolaisen Motelli OnLinen hetken mielijohteesta.

-Persoonalliset yrittäjät ja ihmiset tekevät niin kuin tykkäävät. Heitä toiset rakastavat ja toiset pitävät idiootteina.

Motelli OnLinessa on oltu tyytyväisiä yhteistyöhön Condon ja Immosen kanssa.

-Janne on energinen kaveri, jonka kanssa on helppoa tulla toimeen. Yhteistyöstä on ollut pelkkää positiivista sanomista. Homma on hyvin rokannut!

Sarinko kertoo, että motellia on nyt pistetty uuteen kuosiin niin ulkoa kuin sisältä. Asiakkaina on pääosin työporukoita ja edullista majoitusta hakevia budjettimatkailijoita.

-Hinta on pidetty maltillisena. Emme kilpaile Haikon kartanon kanssa, nauraa Sarinko.

Motellin uusituista huoneista löytyy kaksi yhden henkilön sänkyä, tv, wifi, mikro, oma suihku ja wc, joiden lisäksi käytössä on yhteinen sauna. Huoneisiin on myös oma sisäänkäynti.

Majoitusbisnes lähti Motelli OnLinessa alkuvuodesta käyntiin jopa ennakoitua paremmin. Sitten iski koronakriisi, Porvoon Kilpilahden remontti lykkääntyi ja tyhjensi motellin.

Poikkeustilanteesta huolimatta Sarinko katsoo optimistisesti eteenpäin; työporukoita ja budjettimatkaajia on majoitettava jatkossakin. Ja siihen Motelli OnLine on valmis.

Condo Group puolestaan on valmis yhteistyöhön, etsimään uusia toimintamalleja ja verkostoitumaan muiden kanssa.

Immosen luotsaama Condo sai liiketoiminnan kasvamaan kolmessa vuodessa yli 1,9 miljoonaan euroon ja majoitusvuorokausia oli viime vuonna yli 98 000.

-Meillä on tieto-taitoa, jota on myös konsultoitavissa alan muille toimijoille, kertoo Condon kehittämispäällikkö Timo Jaakkila.

-Nyt Condo ja Janne voivat auttaa ja antaa vertaistukea myös muille alan toimijoille, Jaakkila vakuuttaa.

 

Kimmo Halonen

Kirjoittaja on Condo Groupin viestintäasiantuntija

 

 

 

Related Posts

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Puolalainen M4Wind on yksi niistä kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen projekteissaan Condo Group Oy:n järjestämiin majoitusratkaisuihin. M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta...

lue lisää
Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien. Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei...

lue lisää
Condo toipui koronasta

Condo toipui koronasta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n (Condo.fi) toiminta on kesän aikana toipunut hyvin koronakriisin aiheuttamasta notkahduksesta. Condo.fi teki kesäkuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Muutoinkin liiketoiminta näyttää...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This