Fb Pixel

Condo majoittaa työporukat tuulivoimalaprojekteissa

Suomessa on meneillään tällä hetkellä useita kymmeniä tuulivoimalahankkeita, joita toteuttamassa on satoja yrityksiä ja alihankkijoita.

Yritysten työporukat tarvitsevat tuulivoimaurakoita hoitaessaan majoitusta isoillekin henkilömäärille ja monesti syrjäisillä paikoilla. Majoituksessa yrityksiä auttaa kalustettuihin asuntoihin ja projektimajoitukseen erikoistunut Condo Group Oy.

Condo lupaa järjestää majoituksen nopeasti ja luotettavasti sloganian mukaillen Missä projekti – siellä Condo! Jatkuvasti laajenevan yhteistyöverkoston kautta Condo voi tarjota kalustettuja asuntoja syrjäisemmiltäkin alueilta.

Satoja tuulivoimaloita tulossa

Suomen Tuulivoimayhdistyksen mukaan Suomeen suunnitellaan ja rakennetaan parasta-aikaa useiden satojen megawattien edestä tuulivoimaa. Toiminnassa olevia tuulivoimaloita on jo 821.

Rakenteilla olevia ilman valtiollista tukea olevia tuulivoimalainvestointeja on Suomessa yli 40, joissa voimaloiden lukumäärä on jo yli 600. Päälle tulevat tuotannollista tukea saavat hankkeet.

Tuulivoimalahankkeet ovat yleensä isoja urakoita, joissa mukana on useita yrityksiä ja niiden alihankkijoita. Yritysten työporukat tarvitsevat majoitusta, joita Condo Group räätälöi nopeasti ja luotettavasti. Condo on majoittanut tänäkin syksynä useita tuulivoimahankkeissa työskentelevää työporukkaa.

Condon operatiivinen johtaja Jaakko Räsänen laskee, että alkusyksystä Condon asiakkaina oli 16 eri yritystä, jotka ovat mukana tuulivoimalaprojekteissa ympäri maata.

Puolalaisille kodinomaista majoitusta

Yksi Condon kansainvälisiä asiakasyrityksiä on ollut puolalainen M4Wind.

M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta ja käytöstä. Puolalaisyritys pitää Condon palvelun nopeudesta ja majoituksen laadusta.

-Yhteistyö Condon kanssa on erittäin tärkeää, koska yritämme aina löytää parasta majoitusta teknikoillemme. Usein paikalliset yritykset tuntevat paremmin paikalliset markkinat, joten heidän palvelunsa ovat meille erittäin arvokkaita, projektikoordinaattori Karol Szczepaniak M4Windistä toteaa.

Puolalaisyritys haluaa tarjota työntekijöilleen kodinomaisen majoituksen hotellimajoituksen sijaan. Työporukat arvostavat, että majoitus on laadukasta ja huoneistoissa on keittiöt, joissa voi valmistaa ruokaa itse.

-Suurin etu on mahdollisuus käyttää keittiötä, koska työntekijämme haluavat laittaa ruokaa itse ja säästää rahaa tällä tavalla.

Lue puolalaisyrityksen mietteitä yhteistyöstä Condo Groupin kanssa lisää tästä.

Condon kautta yrityksille löytyy kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin nopeasti ja vaivattomasti.

Condon tarjontaan voi tutustua yrityksen kotisivulla www.condo.fi. Myös tarjouspyynnön voi jättää sivun kautta tai olla yhteydessä sähköpostitse sales@condo.fi tai puhelimitse +358 2937 10050.

(Jutun kuva: Suomen Tuulivoimayhdistys)

Related Posts

Baletti-Ville hioo nyt Condon ja Postitalon koreografiaa

Baletti-Ville hioo nyt Condon ja Postitalon koreografiaa

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n pieni, mutta pippurinen työporukka on saanut uuden vahvistuksen, joka tuo energisyyttä ja kansainvälisyyttä yrityksen henkilöstörosteriin. Ja tanssitaitoa. Condon ja Varkauden Vanhan Postitalon...

lue lisää
Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This