Fb Pixel

Condo majoittaa työporukat tuulivoimalaprojekteissa

Suomessa on meneillään tällä hetkellä useita kymmeniä tuulivoimalahankkeita, joita toteuttamassa on satoja yrityksiä ja alihankkijoita.

Yritysten työporukat tarvitsevat tuulivoimaurakoita hoitaessaan majoitusta isoillekin henkilömäärille ja monesti syrjäisillä paikoilla. Majoituksessa yrityksiä auttaa kalustettuihin asuntoihin ja projektimajoitukseen erikoistunut Condo Group Oy.

Condo lupaa järjestää majoituksen nopeasti ja luotettavasti sloganian mukaillen Missä projekti – siellä Condo! Jatkuvasti laajenevan yhteistyöverkoston kautta Condo voi tarjota kalustettuja asuntoja syrjäisemmiltäkin alueilta.

Satoja tuulivoimaloita tulossa

Suomen Tuulivoimayhdistyksen mukaan Suomeen suunnitellaan ja rakennetaan parasta-aikaa useiden satojen megawattien edestä tuulivoimaa. Toiminnassa olevia tuulivoimaloita on jo 821.

Rakenteilla olevia ilman valtiollista tukea olevia tuulivoimalainvestointeja on Suomessa yli 40, joissa voimaloiden lukumäärä on jo yli 600. Päälle tulevat tuotannollista tukea saavat hankkeet.

Tuulivoimalahankkeet ovat yleensä isoja urakoita, joissa mukana on useita yrityksiä ja niiden alihankkijoita. Yritysten työporukat tarvitsevat majoitusta, joita Condo Group räätälöi nopeasti ja luotettavasti. Condo on majoittanut tänäkin syksynä useita tuulivoimahankkeissa työskentelevää työporukkaa.

Condon operatiivinen johtaja Jaakko Räsänen laskee, että alkusyksystä Condon asiakkaina oli 16 eri yritystä, jotka ovat mukana tuulivoimalaprojekteissa ympäri maata.

Puolalaisille kodinomaista majoitusta

Yksi Condon kansainvälisiä asiakasyrityksiä on ollut puolalainen M4Wind.

M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta ja käytöstä. Puolalaisyritys pitää Condon palvelun nopeudesta ja majoituksen laadusta.

-Yhteistyö Condon kanssa on erittäin tärkeää, koska yritämme aina löytää parasta majoitusta teknikoillemme. Usein paikalliset yritykset tuntevat paremmin paikalliset markkinat, joten heidän palvelunsa ovat meille erittäin arvokkaita, projektikoordinaattori Karol Szczepaniak M4Windistä toteaa.

Puolalaisyritys haluaa tarjota työntekijöilleen kodinomaisen majoituksen hotellimajoituksen sijaan. Työporukat arvostavat, että majoitus on laadukasta ja huoneistoissa on keittiöt, joissa voi valmistaa ruokaa itse.

-Suurin etu on mahdollisuus käyttää keittiötä, koska työntekijämme haluavat laittaa ruokaa itse ja säästää rahaa tällä tavalla.

Lue puolalaisyrityksen mietteitä yhteistyöstä Condo Groupin kanssa lisää tästä.

Condon kautta yrityksille löytyy kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin nopeasti ja vaivattomasti.

Condon tarjontaan voi tutustua yrityksen kotisivulla www.condo.fi. Myös tarjouspyynnön voi jättää sivun kautta tai olla yhteydessä sähköpostitse sales@condo.fi tai puhelimitse +358 2937 10050.

(Jutun kuva: Suomen Tuulivoimayhdistys)

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää