Fb Pixel

Condo:n kalustetuissa asunnoissa kodinomaisuus ja laadukkaat huonekalut ovat tärkeitä tekijöitä

Condo Oy on JYSKin pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka tarjoaa asuntoja ja projektimajoitusta yritysten työntekijöille Suomessa ja Ruotsissa. Asunnot on sisustettu JYSKin kalusteilla ja tekstiileillä, jotta asukkaiden viihtyminen ja asuminen niissä olisivat mahdollisimman kodinomaista työprojektin aikana.

Condon asiakkaille nopeus, helppous ja asuntojen kodinomaisuus ovat tärkeitä. Myös JYSKin on vastattava tähän huutoon.

  • Huonekalut tulee olla helposti ja nopeasti kasattavia. Huonekalujen tulee kestää useat muutot ja kalusteet tulee sopia yhteen keskenään. Tuotteiden laatu ja kestävyys ovatkin olleet tekijöitä miksi aloitimme yhteistyön JYSKin kanssa, kertoo Condon toimitusjohtaja Jaakko Räsänen.

Condo tarjoaa tällä hetkellä kalustettuja asuntoja useilla kymmenillä paikkakunnilla Suomessa ja Ruotsissa.

JYSKin kanssa yhteistyö on sujuvaa ja saamme hyvää asiakaspalvelua

Huonekalujen toimintavarmuus on yksi tärkeimpiä tekijöitä – Hyvä ennakointi on sujuvan palvelun edellytys.

  • Teemme tiivistä yhteistyötä Condon tiimin kanssa. Olemme koonneet yhteen sopivan tuotevalikoiman, jotka ovat nopeasti saatavilla verkkokaupastamme tai suoraan myymälöistämme, kertoo JYSKin B2B manageri Iivari Hovi.
  • JYSKin yritystiimiläiset ymmärtävät tilanteemme ja ovat aina apunamme. Voimme luottaa siihen, että saamme tuotteet nopeasti.
  • Majoitustarpeita tulee joskus todella nopealla aikataululla ja JYSKin kattavan myymäläverkoston ansiosta, olemme saaneet asuntojen kalustamisen ja sisustamisen toimimaan sujuvasti, toteaa Räsänen tyytyväisenä.

Condon Group Oy:n tavoitteena on laajentua Pohjois-Euroopan maihin

Räsänen kertoo yrityksen tehneen kovaa kasvua ja tuplanneen liikevaihdon edelliseen vuoteen verrattuna. Viisivuotissuunnitelma on kolminkertaistaa liikevaihto ja laajentua muihin Pohjois-Euroopan maihin.

  • 95 % asiakkaistamme ovat kansainvälisiä yrityksiä ympäri maailmaa. Kasvuamme tukevat tyytyväiset asiakkaamme, jotka suosittelevat meitä, iloitsee Räsänen.

Condon valtti on nopeus järjestää isoille ryhmille kodinomaista majoitusta läheltä työmaata. Orgaanisen kasvun myötä tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös yrityskauppajärjestelyt.

Kysy lisää JYSK yritysmyynti. 

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää
Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää