Fb Pixel

Condon uusin kasvo Sari: ”Asiakasta on kuunneltava”

Myynti ja asiakaspalvelu on yrityksille ja niiden työntekijöille taitolaji, jossa onnistuminen on myös yrityksen menestymisen avain.

-Tavoitteena on antaa asiakkaalle parasta palvelua. Kuka siinä onnistuu, niin pärjää, kiteyttää Sari Vainikainen.

Sari on Condo Group Oy:n myyntisihteeri ja yrityksen uusin kasvo. Hänelle on takana pitkä ura erilaisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä; muun muassa Mikkelissä vaateliike Kekäleen ja teleyritys Soneran myymäläpäällikkönä.

Tänä keväänä tapahtui sitten paluu kotikonnuille Varkauteen ja samalla hyppäys Condo Groupiin ja majoitusbisnekseen.

-Kaikki myynti ja asiakaspalvelu on periaatteessa samaa, olipa ala mikä tahansa, hän muistuttaa.

Sarin mielestä yrityksillä on oltava valmius ottaa asiakkaalta vastaan rakentavaa palautetta.

-Ihmisillä on erilaisia odotuksia asioista. Joku antaa herkemmin palautetta kuin toinen. Mutta kukaan ei kehity, jos antaa palautteen tai valituksen mennä ohi.

Condo Groupin myyntisihteerinä Sari aloitti toukokuun puolivälissä. Ensimmäiset viikot ovat menneet perehtyessä uusiin tehtäviin ja majoitusalaan.

Hänen työnkuvaansa kuuluvat kaikki paperihommat eli taloushallinto, mutta myös tärkeät asiakaspalvelutehtävät.

-Hyvin olen päässyt sisälle hommiin, vaikka aikansahan se aina ottaa. Tehtävät ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia.

Vaikka asiakaspalvelun pelisäännöt ovat samat toimialasta riippumatta, niin Condolla Sarin asiakaskunta poikkeaa edellisistä työpaikoista, jolloin asiakkaina oli pääosin yksittäisiä kuluttajia.

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta järjestävän Condon asiakkaita sen sijaan ovat lähinnä yritykset eivätkä siis loppukäyttäjät eli majoittujat. Toki yksittäisiä asiakkaitakin on, varsinkin Varkaudessa Vanhalla Postitalolla.

– Yrityksen konsepti on tehty yrityksille niin helpoksi, ettei niiden tarvitse itse hankkia huoneistoja työntekijöilleen. Eivätkä työporukat halua majoittua hotelleihin

Sari uskoo, että koronakriisin jälkeen Suomessa reissataan ja majoitustoimiala tulee taas kasvamaan, kun talouselämä ja yhteiskunnan toiminnot palaavat normaaleiksi.

-Condolla on potentiaalia vaikka miten hurjaan kasvuun.

Sari on kotoisin Heinävedeltä, mutta viettänyt ison osan työelämästä Varkaudessa. Mikkelissä vierähti viimeiset 12 vuotta, mutta nyt oli aika palata kotiseudulle.

-Kakkoskoti on jo Varkaudessa. Täältä lähdettiin työn perässä Mikkeliin ja nyt tullaan takaisin. Halusin samalla lähemmäksi kotipaikkaa Heinävettä ja siellä asuvia vanhempiani.

Varkaudessa odottivatkin tutut paikat ja harrastukset.

-Myynti ja asiakaspalvelu on nykyisin aivan hektistä, joten töiden jälkeen on kiva rentoutua ja lähteä vaikka itsekseen juoksemaan ja ulkoilemaan Vattuvuorelle, Sari sanoo.

 

Related Posts

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

lue lisää
Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This