Fb Pixel

Iloista joulua ja hyvää uutta vuotta 2022!

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja yrityksille järjestävä Condo Group Oy toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022!

– Kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle kuluneesta vuodesta! Pärjäsimme taas hyvin, vaikka korona yritti kurittaa jo toista vuotta peräkkäin. Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon ja kerätä voimia uutta vuotta 2022 varten. Pysykää terveinä, pitäkää itsestänne ja läheisistä huolta! Kaikkea hyvää!, toivottavat Condon toimitusjohtaja Janne Immonen (oik.) ja operatiivinen johtaja Jaakko Räsänen.

Condon kautta yrityksille löytyy kalustetut asunnot ja majoitusratkaisut ympäri Suomen ja Ruotsin nopeasti ja vaivattomasti.

Condon tarjontaan voi tutustua yrityksen kotisivulla www.condo.fi. Myös tarjouspyynnön voi jättää sivun kautta tai olla yhteydessä sähköpostitse sales@condo.fi tai puhelimitse +358 2937 10050.

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää