Fb Pixel

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää.

Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän kuuluu Immosen Rock Your Day -konseptiin. Uutuuskirja opastaa lukijaansa kohti uutta elämää, unelmia ja menestystä kirjoittajan omakohtaisin kokemuksin. Kesän kirjauutuus on työkalu, jolla lukijalle halutaan parempi ja energisempi elämä.

Teoksessaan Immonen jakaa itse testaamansa asenteet, mielenlaadut ja työkalut, joiden avulla kuka tahansa voi menestyä.

– Uusin Rock Every Day -kirja kokoaa yhteen työkaluja, joiden avulla lukijaa autetaan sytyttämään motivaation kipinä, pitämään se yllä ja painamaan myös lisää kaasua, Immonen kiteyttää.

– Kerron, miten saa luotua itselleen halun tehdä asioita, miten saadaan motivaatio, joilla selviää vastoinkäymisistä ja pysytään työssä energisenä, miten saavutetaan asioita ja tehdään asiat loppuun.

Kirjassa Immonen kertoo myös tarinansa: Miten Rock Your Day -konsepti syntyi, miten hän muutti oman elämänsä ja sai yrityksensä Condo Group Oy:n menestymään koronakriisin keskellä. Ennennäkemättömän vuoden ja kovan työn seurauksena tuli Condolle ennätysvuosi, joka huomioitiin mediassa sekä Suomen Vahvimmat ja Menestyjät titteleillä.

Kaiken tämän keskellä Immonen päätyi myös Nelosella nähtyyn Diili-ohjelmaan. Kirjassa hän kertoo, miten todella päätyi suosittuun tv-ohjelmaan.

Osa Rock Your Day -konseptia

Jyväskylässä nykyisin asuva Immonen haluaa halua kannustaa ihmisiä kohti unelmia ja menestystä Rock Your Day -konseptinsa kautta.

–  Tämä kirja jatkaa tuttua Rock Your Day -tuoteperhettä. Kirjassa on entistä selkeämpi viesti. Asiat on mietitty vielä tarkemmin.

Immonen on aiemmin julkaissut jo useamman kirjan ja tehnyt Rock Your Day -henkistä musiikkia. Hänen motivaatiovideoitaan ja musiikkikappaleita on katseltu ja kuunneltu kymmeniä tuhansia kertoja.

Kevään ja alkukesän aikana Immosen kappaleet Rock Every Day ja The Message julkaistiin Spotify- ja Youtube suoratoistopalveluissa. Reilu vuosi sitten kesällä 2020 Immoselta ilmestyi edellinen kirja Rock Your Day -kirja. Stop – Ala elää nyt! -motivaatiokirja inspiroi uuteen elämään.

Halu auttaa – kirja ilmaiseksi!

– Haluan tehdä lisää kirjoja ja lisää biisejä. Uusi lippiskin tulee. Rock Your Day ei siis ole pelkkä kirja. Se on alusta, jossa on myös muun muassa videokursseja. Haluan tehdä platformin, alustan, jonka kautta voin auttaa sinne tulevia ihmisiä.

Immonen auttaa ihmisiä myös uutuuskirjalla. Hän lupaa kirjan ilmaiseksi niille, jotka tilaavat sen nettisivun kautta. Tilaajan tarvitsee maksaa vain postituskulut.

– Haluan antaa ihmisille mahdollisuuden ja takaisin jotain. Kirjoitin kirjan ja jaan niitä nyt ilmaiseksi. Kampanjassa ovat mukana Condo Group ja Vanha Postitalo. Kannattaa olla nopea, sillä kampanja on voimassa vain hetken, Immonen muistuttaa.

Rock Every Day – Näin sytytät motivation kipinän on tilattavissa nettisivulta www.janneimmonen.com.

Ilmaistarjous: www.janneimmonen.com/checkouts/rockeverydaykirja/

 

 

 

Lisätietoja: Janne Immonen, +358 50 551 8338, janne@condo.fi, janne@rockyourday.fi

www.janneimmonen.com

Related Posts

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää
Iloista joulua ja hyvää uutta vuotta 2022!

Iloista joulua ja hyvää uutta vuotta 2022!

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja yrityksille järjestävä Condo Group Oy toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022! - Kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle kuluneesta vuodesta! Pärjäsimme taas hyvin, vaikka...

lue lisää