Fb Pixel

Janne Immosen kirja auttaa kohti unelmia

Condo Group Oy:n toimitusjohtajan, yrittäjä ja business-valmentaja, Janne Immosen uusi kirja Stop – Ala elää nyt! -motivaatiokirja inspiroi uuteen elämään.

Immosen kirja julkistettiin Varkaudessa tiistaina 2. kesäkuuta automaattihotelli Vanhan Postitalon aurinkoisella terassilla.

Media haastatteli Immosta Rock Your Day -konseptiin kuuluvasta elämänhallinnan kirjasta. Paikalla oli maakunnan mediasta Warkauden Lehti, Savon Sanomat, Yle Kuopio ja Sykkeessä-TV.

Noin 160-sivuinen omakustanne kertoo, kuinka Immonen itse teki visioistaan totta, ja kuinka lukija itse voi tehdä saman.

Immonen on dynaaminen ja intohimoinen yrittäjä. Hän kulki nopean ja vaiherikkaan polun kiinteistösijoittajaksi, business-valmentajaksi ja kirjailijaksi.

-Kirjani tarkoituksena on antaa voimaa, energiaa ja ymmärrystä elämää kohtaa. Kirjassa inspiroin ja motivoin lukijaa ulos mukavuusalueelta ja kannustan nappaamaan eturivin näköalapaikan elämään.

Kirja kirjoittaminen on liittynyt Immosen omaan, useita vuosia kestäneeseen, elämänmuutokseen.

-Rock Your Day on polku ja ohje kohti menestystä. Tämä kirja sopii loistavasti työntekijälle, yrittäjälle, opiskelijalle, uutta suuntaa elämässä hakevalle tai vaan uutta potkua elämään hakevalle.

Immonen takaa, että kirjan ohjeilla ja periaatteilla lukijan asenne, elämä ja olotila muuttuu parempaan suuntaan ja kohti menestystä.

-Teos tarjoaa työkaluja siihen, että lukija voi aloittaa työskentelyn unelmiensa ja paremman elämän eteen joka ikinen päivä.

Immonen muistuttaa, että muutos on mahdollista tehdä aina. Kaikki lähtee jokaisesta itsestään, mutta kirjan avulla voi ottaa ensiaskeleen muutokseen ja uuden aloittamiseen

Kirjaa voi tilata verkosta, jossa sille on oma nettisivunsa osoitteessa www.rockyourday.fi. Kirjan ensimmäinen painos myytiin jo ennakkoon loppuun, mutta uusi painos on jo tulossa.

Teoksen saa myös e-kirjana. Äänikirja on tulossa myöhemmin. Lukija voi tilata itselleen myös Rock Your Day -koulutuksen tai motivaatioviestejä.

Janne Immonen toimii tällä hetkellä kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toimitusjohtajana. Vahvassa kasvussa oleva varkautelaisyritys tähtää kansainvälisille markkinoille ja on liikevaihdoltaan jo miljoonaluokassa.

Related Posts

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Puolalainen M4Wind on yksi niistä kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen projekteissaan Condo Group Oy:n järjestämiin majoitusratkaisuihin. M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta...

lue lisää
Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien. Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei...

lue lisää
Condo toipui koronasta

Condo toipui koronasta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n (Condo.fi) toiminta on kesän aikana toipunut hyvin koronakriisin aiheuttamasta notkahduksesta. Condo.fi teki kesäkuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Muutoinkin liiketoiminta näyttää...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This