Fb Pixel

Jeremias on jo Condon konkari – työn ohessa sujuu koulukin

Jeremias Pehkonen, 25, istuu tyytyväisenä kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toimistolla Varkaudessa.

Päivät yrityksen palveluvastaavana ovat täynnä puuhaa, mutta kahden pienen lapsen isä on pystynyt yhdistämään työnteon, koulunkäynnin ja lapsiperheen arjen yhteen jouhevasti.

Jeremias on Condon palveluksessa jo toista kertaa eli hän on yrityksen ”paluumuuttajia”. Jo vuoden 2017 elokuussa hän aloitti Condolla työkokeilussa ns. joka paikan höylänä varastolla, kuskina ja kalusteasennushommissa. Saman vuoden joulukuussa sovittiinkin jo määräaikaisesta työsuhteesta, joka vakinaistettiin seuraavana vuonna.

Työuraa oli kestänyt jo reilut kolme vuotta, kunnes nuoren miehen elämässä tapahtui muutoksia. Perheeseen syntyi toinen lapsi eikä reissuhommat olleet enää mahdollista.

Come back

Jeremias kävi haistelemassa uusia tuulia muualla, mutta Condo toimitusjohtaja Janne Immonen sai houkuteltua takaisin riveihin syyskuussa 2021.

Kun ensimmäisestä pestistä ei jäänyt mitään negatiivista hampaankoloon, niin uusi ura urkeni tutussa yrityksessä.

– Janne aina välillä kyseli hommiin ja viime kesänä teinkin satunnaisesti töitä Condolle. Aloitin tammikuussa 2021 kiinteistöhuollon tutkintoon tähtäävän koulun ja nyt opiskelen pääosin työskentelyn ohessa. Lähiopetusta ei ole kuin 1-2 päivää kuukaudessa. Tarkoitus on valmistua joulukuussa 2022. On hienoa, että minulla on tässä jo vakituinen työpaikka valmiina, kertoo Jeremias.

Varasto ja lastaus vastuulla

Tällä hetkellä Jeremias vastaa Condon varastosta. Hän huolehtii, että kalusteet tulevat edellisistä huoneistoista ja lähtevät aikataulussa ja hyvässä kunnossa uusiin huoneistoihin eri puolille Suomea.

– Autossa on oltava kaikki mitä perusasumiseen liittyy; sängyt, sohvat, televisiot ja keittiökamppeet, hän kuvailee. Ja tekemistä riittää. Peukaloita ei tarvitse työpäivien aikana pyöritellä.

Hän iloitsee, että lapsiperheen arki on saatu päivätöiden ansiosta rullaamaan.

– Ja minulle sopii hyvin, että voin tehdä töitä ja opiskella siinä samalla.

Jeremiasta kiinnostaa jäädä Condon palvelukseen myös koulun päätyttyä. Toiveissa on yhä vaativammat tehtävät ja kokeilla vaikka esimiesvastuuta.

– Parasta Condolla on ollut joustavuus molempiin suuntiin. Siksi oli helppoa tulla myös takaisin. Ja varmaan työnantajakin oli tyytyväinen työpanokseen, kun houkutteli takaisin, hän arvelee.

 

Käy tutustumassa Condo Group Oy:öön työnantajana ja avoimiin työpaikkoihin sivulla: https://www.condo.fi/fi/tyonhakijalle/

 

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää