Fb Pixel

Joulu Varkaudessa tai Keski-Savossa – Vanha Postitalo majoittaa 24/7

Vietätkö joulun aikaa tai vuodenvaihdetta Keski-Savossa ja Varkaudessa? Vierailusi ei jää kiinni ainakaan majoittumisesta. Vanha Postitalo keskeisellä paikalla Varkaudessa tarjoaa edullista yöpymistä laadukkaissa huoneissa.

Voit varata sinulle sopivan huoneen suoraan Vanhan Postitalon sivulta: https://www.vanhapostitalo.fi/varaa/#/booking/search

Koodilla STAY10OFF saat 10 prosenttia hinnasta pois, kun varaat majoituksen Vanhan Postitalon nettisivulta. Tartu joulutarjoukseen ja majoitu mukavasti!

Vanha Postitalo sopii mainiosti matkailijoille tai Keski-Savoon sukuloimaan tuleville. Jos sukulaisten tai kavereiden luona on ahdasta yöpyä, niin Vanha Postitalo on oiva ratkaisu mukavaan yöpymiseen.

Vaivattomasti

automaattihotelliin

Condo Group Oy:n Vanha Postitalo on 24/7-periaatteella toimiva automaattihotelli, johon varauksen voit tehdä vaivattomasti netissä. Sisäänkirjautuminen tapahtuu älypuhelimen ja pin-koodin avulla milloin vain itsellesi sopii.

Varkauden palvelujen lähellä oleva huoneistohotelli sopii jokaisen majoittujan tarpeisiin ja kukkarolle. Tarjolla on edullisesti niin perushuoneita kuin premium-, business-tasoa ja perhehuoneita.

Tervetuloa – varaa huoneesi tästä!

Related Posts

Paine Group luottaa Condoon työporukoiden majoittajana

Paine Group luottaa Condoon työporukoiden majoittajana

Projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n asiakkaiden ei tarvitse ottaa painetta, kun tarvitsevat majoitusta työporukoilleen. Ei edes kymenlaaksolaisen teollisuuden palvelutalon Paine Group Oy:n, nimestään huolimatta. Paine Group on monien muiden yritysten...

lue lisää
Maria kohottaa Condoa kaikkien huulille

Maria kohottaa Condoa kaikkien huulille

Condo Group Oy:ssä on puhaltamassa uudet tuulet, sillä energinen Maria Varneslahti on pistänyt hihat heilumaan. Syyskuussa Condossa asiakkuus- ja palvelupäällikkönä aloittaneen Marian tavoitteena on kehittää työporukoiden majoittamiseen keskittyvän yrityksen...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This