Fb Pixel

Kalustetut asunnot ja projektimajoitus Haminassa

Hamina on Suomen Google-kaupunki. Kaupungissa kohtaa asioita, joita ei muualta löydy. Hamina on linnoitusten, sotilasmusiikin ja lippujen kaupunki.

Condo.fi järjestää kalustettuja asuntoja ja projekti majoitusta myös Haminassa. Järjestämme niin paljon majoitusta kuin asiakas tarvitsee; helposti, nopeasti ja asiakasta tyydyttävällä tavalla. 

Google on perustanut Stora Ensolta Summan tehtaan tiloihin palvelukeskuksen ja ilmoitti vuonna 2019 investoivansa 600 miljoonaa euroa uuteen palvelukeskukseen.

Haminassa toimii myös monia muita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Winwind-yhtiöllä oli Haminassa tuulivoimaloita kokoava tehdas. Hamina-Kotkan satama on Suomen suurin yleissatama ja vienti- ja tuontisatama. Kaupungin kautta kulkee E18-tie Vaalimaan kautta Pietariin. Venäjän rajalle on matkaa 40 kilometriä.

Kalustetut asunnot. Projektimajoitus. Helposti. Nopeasti. Laadukkaasti. Condo.fi.

Ota yhteyttä, etsimme Sinulle parhaiten sopivan ratkaisun! 

Lähetä meille tarjouspyyntö heti. ilmoita vain

       > Kuinka monta henkilöä

       > Työpaikan osoite

       > Arvioitu oleskelun kesto

       > Kuinka monta voi olla samassa huoneessa

Me pidämme huolta sinusta ja työntekijöistäsi. Lähetä meille Tarjouspyyntö tai soita + 358 40 1259 291

Alla muutamia esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme, tässä ei ole kuitenkaan koko tarjontamme ja pystymme järjestämään kaikki tarvittavat asunnot projektiinne. Joten lähetä aina tarjouspyyntö

Miksi Condon kalustetut asunnot?

Helposti

Haluatko tehdä majoitukset yrityksessänne helposti ja vaivattomasti? Kerrotte vain paikkakunnat, henkilömäärät ja asumisen keston. Me huolehdimme kaiken muun puolestanne.

Nopeasti

Meillä on jatkuvasti varastossa valmiina 2-3 asunnon tavarat.
​ Tiimimme on nopea kalustamaan uutta asuntoa mihin päin Suomea tahansa.

Laadukkaasti

Käytämme vain laadukkaita huonekaluja.
Kalustetut asuntomme on suunniteltu ja kalustettu ​asumismukavuutta ajatellen.

VARAA KALUSTETTU ASUNTOSI TÄNÄÄN

Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaat kalustetut asunnot yrityksille. Lähetä tarjouspyyntö alla olevan linkin kautta. Tarjoamme parhaan ratkaisun asuntotarpeisiinne

Share This