Fb Pixel

Condon kalustetut asunnot yrityksille 

NOPEASTI – HELPOSTI – KODIKKAASTI

MAJOITUS ALAJÄRVELTÄ HELPOSTI JA NOPEASTI

Onko teillä tulossa projekteja ja majoitus tarpeita Alajärven alueella? Me voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa.

Kalustetuttuja vuokra-asuntoja voi olla vaikea löytää nopeasti tarpeeseen. Lisäksi niiden resurssointiin ja hallintaan menee paljon aikaa. Me voimme auttaa teitä kaikkeen majoitukseen liittyvien asioiden kanssa.

Saat meiltä asuntojen lisäksi myös niihin liittyvät lisäpalvelut kuten siivouksen, petivaatteiden vaihdon ja huollon.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

 • Hyvin varusteltu keittiö; keittiövälineet ja astiat
 • Laadukkaat sängyt ja petauspatjat
 • Pyykinpesukone jokaisessa asunnossa
 • Pimennysverhot
 • Internet-yhteys

Lisäksi sinulla on oma yhteyshenkilö huolto- ja palvelupyyntöjä varten.

  Alla esimerkkejä asuntojen varusteluista.

  Kaikki kodinomaiset mukavuudet

  HYVIN VARUSTELTU KEITTIÖ

  LAADUKKAAT, MUKAVAT VUOTEET

  Voimme tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi kalustetut asunnot.
  Ota yhteyttä – vastaamme 24 h sisällä.

  Miksi Condon Kalustetut Asunnot?

  Z

  HELPOSTI

  Järjestämme yrityksesi tarpeisiin kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta. Saatte kaikki kalustetuttuihin majoituksiin liittyvät palvelut kauttamme. Oman yhteyshenkilönne kautta järjestyvät siivous-, huolto-, tai muut palvelut helposti ja nopeasti.

  NOPEASTI

  Olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellenne kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta hyvinkin nopealla aikataululla Suomesta ja Ruotsista. Nopea toimitusvarmuus perustuu hyviin yhteistyökumppaneihin, tarpeen ennakointiin ja kokemukseemme.

  KUIN KOTI

  Asunnot on kalustettu erityisesti työntekijöiden viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja levolliset yöunet ovat taattu pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesumahdollisuus on tärkeä osa käytännön arkea. Voit pestä pyykin, joko yleisissä tiloissa tai voit valita oman pesukoneen huoneistoosi.

  Asiakastarinat ja Uutiset

  Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

  Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

  Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

  lue lisää
  Condo Groupille uusi omistaja

  Condo Groupille uusi omistaja

  Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

  lue lisää
  Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

  Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

  Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

  Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

  lue lisää