Fb Pixel

KALUSTETUT ASUNNOT HAMINA

Kalustetut asunnot ja majoitukset Haminasta helposti ja nopeasti kauttamme. Jos etsit kalustettua vuokra-asuntoa Haminan alueelta, olet tullut oikeaan paikkaan.
Voit vuokrata kalustetun asunnon ja majoituksen jopa 100 hengelle Haminasta. Majoituksen kesto alkaen seitsemästä päivästä. Jos meillä ei ole kalustettua asuntoa heti saatavilla, niin me järjestämme sen nopeasti.

OTA YHTEYTTÄ! LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ. VASTAAMME NOPEASTI. NORMAALISTI ALLE 24 TUNNISSA.

Google on perustanut Stora Ensolta Summan tehtaan tiloihin palvelukeskuksen ja ilmoitti vuonna 2019 investoivansa 600 miljoonaa euroa uuteen palvelukeskukseen.
Haminassa toimii myös monia muita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Winwind-yhtiöllä oli Haminassa tuulivoimaloita kokoava tehdas. Hamina-Kotkan satama on Suomen suurin yleissatama ja vienti- ja tuontisatama. Kaupungin kautta kulkee E18-tie Vaalimaan kautta Pietariin. Venäjän rajalle on matkaa 40 kilometriä.

MAJOITUS HAMINASSA HELPOSTI JA NOPEASTI

Onko teillä tulossa projekteja tai majoitustarpeita Haminan alueella? Joskus voi olla vaikeaa löytää kalustettuja vuokra-asuntoja tai asuntojen etsintään ja hallintaan menee paljon aikaa.  Autamme sinua Haminassa majoituksen ja kalustettujen asuntojen kanssa. Saat meiltä tarvitsemasi kalustetut asunnot ja niihin liittyvät lisäpalvelut kuten siivouksen, petivaatteiden vaihdon ja huollon.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

  • Hyvät vuoteet
  • Pimennysverhot
  • Keittiövälineet ja astiat
  • Internet-yhteys
  • Pyykinpesumahdollisuus

Sinulla on yksi yhteyshenkilö huolto- ja palvelupyyntöjä varten. Voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta Haminan alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa. Olkoon tarpeesi väliaikainen koti, kalustettu asunto tai airbnb -majoitus niin Condo järjestää sen. 

Kerrot vain meille:

  • Kuinka monta ihmistä on tulossa
  • Työpaikan osoite
  • Arvioitu oleskelun kesto
  • Kuinka monta ihmistä voi majoittua samassa huoneessa

Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistä. Lähetä meille tarjouspyyntö tai soita + 358 44 2424397.
Alla näet myös valokuvia kalustetuista huoneistoista.

Kalustettu Asunto HAMINA

MAJOITUS HAMINA

kalustetut asunnot HAMINA

Muista, että voimme tarjota sinulle kaikki tarvittavat kalustetut asunnot, joita tarvitset Haminasta.

Miksi Condon kalustetut asunnot?

HELPOSTI

Teemme sen helpoksi sinulle. Saat kaikki tarvittavat kalustetut asunnot ja palvelut kauttamme. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten kalustetut asunnot, siivouspalvelut tai muut palvelut järjestyvät. Pidämme huolta kaikesta. Sinulla on vain yksi yhteyshenkilö, jonka kautta majoitus järjestyy.

NOPEASTI

Koska työvoimatarpeesi voi muuttua nopeasti, olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellesi uusia kalustettuja asuntoja erittäin nopeasti. Jos meillä ei ole huoneistoja, kaluste tiimimme kalustaa nopeasti uudet kalustetut asunnot yrityksellesi. Järjestämme kalustettuja asuntoja ja majoitusta mistä tahansa Suomesta ja meillä on varastossa suuri määrä huonekaluja uusien asuntojen kalustamiseksi nopeasti.

KUIN KOTI

Yksi tavoitteemme on, että asukkaat nauttivat oleskelusta kalustetuissa huoneistoissamme. Asunnot on suunniteltu erityisesti työntekijöille, heidän viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiössä on paljon ruuanteko välineitä, isot kattilat, liesi ja jääkaappi. Myös hyvät yöunet ovat taatut pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesumahdollisuus on tärkeä osa kalustetuissa asunnossa viihtyvyyttä. Joko yleisissä tiloissa tai voit valita oman pesukoneen huoneistoosi. Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistäsi.

Kalustetut asunnot ja huoneet Suomessa

ja Ruotsissa

Condo Group Oy

FI27770734
Wahlinkatu 8
78250 Varkaus
info@condo.fi

Myynti

+358 44 2424397
sales@condo.fi

Asiakaspalvelu

+358 44 2409386
sari@condo.fi

Pin It on Pinterest

Share This