Fb Pixel

CONDO KALUSTETUT ASUNNOT Joutseno

Kalustetut asunnot ja majoitukset Joutsenosta helposti ja nopeasti kauttamme. Jos etsit kalustettua vuokra-asuntoa Joutsenon alueelta, olet tullut oikeaan paikkaan.
Voit vuokrata kalustetun asunnon ja majoituksen jopa 100 henkilölle Joutsenosta; majoituksen kesto alkaen seitsemästä päivästä. Jos meillä ei ole kalustettua asuntoa heti saatavilla, niin järjestämme sen nopeasti.

OTA YHTEYTTÄ! LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ. VASTAAMME NOPEASTI. NORMAALISTI ALLE 24 TUNNISSA.

MAJOITUS Joutsenossa HELPOSTI JA NOPEASTI

Onko teillä tulossa projekteja tai majoitustarpeita Joutsenon alueella? Joskus voi olla vaikeaa löytää kaikki tarvittavat kalustetut vuokra-asunnot tai asuntojen etsintään ja hallintaan menee paljon aikaa.  Autamme sinua Joutsenossa majoituksen ja kalustettujen asuntojen kanssa. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi kalustetut asunnot ja niihin liittyvät lisäpalvelut kuten siivouksen, petivaatteiden vaihdon ja huollon.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

 • Hyvät vuoteet
 • Pimennysverhot
 • Keittiövälineet ja astiat
 • Internet-yhteys
 • Pyykinpesumahdollisuus

Sinulla on yksi yhteyshenkilö huolto- ja palvelupyyntöjä varten. Voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta Joutsenon alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa. Olkoon tarpeesi väliaikainen koti, kalustettu asunto tai airbnb -majoitus niin Condo sen järjestää.

  Kaupunki:

  Työmaan osoite:


  Henkilömäärä:

  Montako henkeä huoneessa:

  Olohuoneessa majoitusta:

  Ajankohta aloitus:

  Ajankohta lopetus:

  Muuta Huomioitavaa:


  Yritys:

  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puh.numero:

  Sähköposti:

  Kaupunki:


  Työmaan osoite:


  Henkilömäärä:


  Montako henkeä huoneessa:


  Olohuoneessa majoitusta:


  Ajankohta aloitus:


  Ajankohta lopetus:


  Muuta Huomioitavaa:


  Yritys:


  Etunimi:


  Sukunimi:


  Puh.numero:


  Sähköposti:


  Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistä. Täytä yllä oleva lomake tai soita + 358 40 1259 291
  Alla näet myös valokuvia kalustetuista huoneistoista.

  Kalustettu Asunto Joutseno

  MAJOITUS Joutseno

  kalustetut asunnot Joutseno

  Muista, että voimme tarjota sinulle kaikki tarvittavat kalustetut asunnot, joita tarvitset Joutsenosta.

  Miksi Condon Kalustetut Asunnot?

  Z

  HELPOSTI

  Teemme sen helpoksi sinulle. Saat kaikki tarvittavat kalustetut asunnot ja palvelut kauttamme. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten kalustetut asunnot, siivouspalvelut tai muut palvelut järjestyvät. Pidämme huolta kaikesta. Sinulla on vain yksi yhteyshenkilö, jonka kautta majoitus järjestyy.

  NOPEASTI

  Koska työvoimatarpeesi voi muuttua nopeasti, olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellesi uusia kalustettuja asuntoja erittäin nopeasti. Jos meillä ei ole huoneistoja, kalustetiimimme kalustaa nopeasti uudet kalustetut asunnot yrityksellesi. Järjestämme kalustettuja asuntoja ja majoitusta mistä tahansa Suomesta ja meillä on varastossa suuri määrä huonekaluja uusien asuntojen kalustamiseksi nopeasti.

  KUIN KOTI

  Yksi tavoitteemme on, että asukkaat nauttivat oleskelusta kalustetuissa huoneistoissamme. Asunnot on suunniteltu erityisesti työntekijöille heidän viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiössä on paljon ruuantekovälineitä, isot kattilat, liesi ja jääkaappi. Myös hyvät yöunet ovat taatut pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesumahdollisuus on tärkeä osa viihtyvyyttä. Voit pestä pyykkiä joko yleisissä tiloissa tai voit valita oman pesukoneen huoneistoosi. Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistäsi.

  Asiakas Tarinat

  Condo Groupille uusi omistaja

  Condo Groupille uusi omistaja

  Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

  lue lisää
  Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

  Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

  Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

  Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

  lue lisää
  Condo Groupilla mainio vuosi 2021

  Condo Groupilla mainio vuosi 2021

  Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

  lue lisää