Fb Pixel

Condon kalustetut asunnot yrityksille 

NOPEASTI – HELPOSTI – KODIKKAASTI

MAJOITUS Lahdesta HELPOSTI JA NOPEASTI

Voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta Lahden alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa.

Kalustettuja vuokra-asuntoja voi olla vaikea löytää tarpeeseen nopeasti. Lisäksi niiden resurssointiin ja hallintaan menee paljon aikaa. Me voimme auttaa sinua majoituksen ja kalustettujen asuntojen kanssa.

Saat meiltä asuntojen lisäksi myös niihin liittyvät lisäpalvelut kuten siivouksen, petivaatteiden vaihdon ja huollon.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

 • Hyvin varusteltu keittiö; keittiövälineet ja astiat
 • Laadukkaat sängyt ja petauspatjat
 • Pyykinpesukone jokaisessa asunnossa
 • Pimennysverhot
 • Internet-yhteys

  Asumista helpottaa lisäksi se, että teillä on yksi yhteyshenkilö käytettävissä huolto- ja palvelupyyntöjä varten.

   Tietoa Lahdesta

   Vesijärven etelärannalla Päijät-Hämeen maakunnassa sijaitseva Lahti on tunnettu jääkaudella muodostuneesta Salpausselästä, radiomastoista ja huonekaluteollisuudesta.
   Lahti kuuluu hyvien liikenneyhteyksien eli Helsinki-Lahti-moottoritien ja Lahden oikoradan ansiosta Helsingin metropolialueeseen.
   Lahden vahvuuksiin kuuluu erityisesti ympäristöosaaminen sekä teollinen muotoilu. Lahden seutu on valmistukselle ja logistiikalle keskeinen sijaintipaikka esimerkiksi kulutustavara- ja elintarviketeollisuus.
   Lahdessa sijaitsee muun muassa Hartwallin suurpanimo. Isoja työllistäjiä ovat myös Isku-Yhtymä Oy, Mediatalo ESA, Fazerin Leipomot Oy/Oululainen, Stora Enso Packaging Oy ja Kemppi Oy, L-Fashion Group Oy, DNA Oy ja Koiviston Auto.
   Lahti tunnetaan urheilukaupunkina. Lahden urheilukeskuksessa järjestetään suuria, kansainvälisiä urheilutapahtumia ja vuosittaiset Salpausselän Kisat. Kansallisissa pääsarjoissa pelaavat FC Lahti, Pelicans, Lahti Basketball ja FC Kuusysin naiset.

   Alla esimerkkejä asuntojen varusteluista.

   KAIKKI KODINOMAISET MUKAVUUDET

   HYVIN VARUSTELTU KEITTIÖ

   LAADUKKAAT, MUKAVAT VUOTEET

   Meidän kautta saat kaikki kalustetut asunnot ja majoitukset tarpeesi mukaisesti.
   Vastaamme yhteydenottoosi 24 h sisällä

   Miksi Condon Kalustetut Asunnot?

   Z

   HELPOSTI

   Järjestämme yrityksesi tarpeisiin kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta. Saat kaikki kalustetuttuihin majoituksiin liittyvät palvelut helposti ja nopeasti kauttamme, kuten esim. siivous ja huolto.  

   NOPEASTI

   Olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellenne kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta hyvinkin nopealla aikataululla Suomesta ja Ruotsista. Nopea toimitusvarmuus perustuu hyviin yhteistyökumppaneihin, tarpeen ennakointiin ja kokemukseemme.

   KUIN KOTI

   Asunnot on kalustettu erityisesti työntekijöiden viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja levolliset yöunet ovat taattu pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesu mahdollisuus on tärkeä osa käytännön arkea ja siksi meillä on jokaisessa asunnossa oma pyykinpesukone. 

   AsiakasTarinat

   Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

   Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

   Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

   lue lisää