Fb Pixel

CONDO KALUSTETUT ASUNNOT Liperi

Kalustetut asunnot ja majoitukset Liperi helposti ja nopeasti kauttamme. Jos etsit kalustettua vuokra-asuntoa Liperi alueelta, olet tullut oikeaan paikkaan.
Voit vuokrata kalustetun asunnon ja majoituksen jopa 100 henkilölle Liperi; majoituksen keston alkaen seitsemästä päivästä. Jos meillä ei ole kalustettua asuntoa heti saatavilla, niin järjestämme sen nopeasti.

OTA YHTEYTTÄ! LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ. VASTAAMME NOPEASTI. NORMAALISTI ALLE 24 TUNNISSA.

MAJOITUS Liperi HELPOSTI JA NOPEASTI

Onko teillä tulossa projekteja tai majoitus tarpeita Liperi alueella? Joskus voi olla vaikeaa löytää kaikki tarvittavat kalustetut vuokra-asunnot ja asuntojen etsintään ja hallintaan menee paljon aikaa.  Autamme sinua Kemissä majoituksen ja kalustettujen asuntojen kanssa. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi kalustetut asunnot sekä myös asuntoihin liittyvät lisäpalvelut kuten siivous, petivaatteiden vaihto, huoltopyynnöt.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

 • Hyvät vuoteet
 • Pimennysverhot
 • Keittiövälineet ja astiat
 • Internet-yhteys
 • Pyykinpesumahdollisuus

Sinulla on yksi yhteyshenkilö huolto- ja palvelupyyntöjä varten. Voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta Liperi alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa. Olkoon tarpeesi väliaikainen koti, kalustettu asunto tai airbnb -majoitus niin Condo sen järjestää.

  Kaupunki:

  Työmaan osoite:


  Henkilömäärä:

  Montako henkeä huoneessa:

  Olohuoneessa majoitusta:

  Ajankohta aloitus:

  Ajankohta lopetus:

  Muuta Huomioitavaa:


  Yritys:

  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puh.numero:

  Sähköposti:

  Kaupunki:


  Työmaan osoite:


  Henkilömäärä:


  Montako henkeä huoneessa:


  Olohuoneessa majoitusta:


  Ajankohta aloitus:


  Ajankohta lopetus:


  Muuta Huomioitavaa:


  Yritys:


  Etunimi:


  Sukunimi:


  Puh.numero:


  Sähköposti:


  Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistä. Täytä yllä oleva lomake tai soita + 358 40 1259 291
  Alla näet myös valokuvia kalustetuista huoneistoista.

  Kalustettu Asunto Liperi

  MAJOITUS Liperi

  kalustetut asunnot Liperi

  Muista, että voimme tarjota sinulle kaikki tarvittavat kalustetut asunnot, joita tarvitset Liperi

  Miksi Condon Kalustetut Huoneet

  Z

  HELPOSTI

  Teemme sen helpoksi sinulle. Saat kaikki tarvittavat kalustetut asunnot ja palvelut kauttamme. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten kalustetut asunnot, siivouspalvelut tai muut palvelut järjestyvät. Pidämme huolta kaikesta. Sinulla on vain yksi yhteyshenkilö, jonka kautta majoitus järjestyy.

  NOPEASTI

  Koska työvoimatarpeesi voi muuttua nopeasti, olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellesi uusia kalustettuja asuntoja erittäin nopeasti. Jos meillä ei ole huoneistoja, kaluste tiimimme kalustaa nopeasti uudet kalustetut asunnot yrityksellesi. Järjestämme kalustettuja asuntoja ja majoitusta mistä tahansa Suomesta ja meillä on varastossa suuri määrä huonekaluja uusien asuntojen kalustamiseksi nopeasti.

  KUIN KOTI

  Yksi tavoitteemme on, että asukkaat nauttivat oleskelusta kalustetuissa huoneistoissamme. Asunnot on suunniteltu erityisesti työntekijöille, heidän viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiössä on paljon ruuanteko välineitä, isot kattilat, liesi ja jääkaappi. Myös hyvät yöunet ovat taatut pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesumahdollisuus on tärkeä osa kalustetuissa asunnossa viihtyvyyttä. Joko yleisissä tiloissa tai voit valita oman pesukoneen huoneistoosi. Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistäsi.

  Asiakas Tarinat

  Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

  Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

  Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

  lue lisää
  Condo Group on Suomen vahvimpia

  Condo Group on Suomen vahvimpia

  Varkautelainen kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy on Suomen yritysmaailman eliittiä. Suomen Asiakastiedon tekemän luottoluokitustarkastuksen mukaan Condo Group on oikeutettu Suomen Vahvimmat 2021 -sertifikaattiin. - Tämä on oikeasti...

  lue lisää
  Paine Group luottaa Condoon työporukoiden majoittajana

  Paine Group luottaa Condoon työporukoiden majoittajana

  Projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n asiakkaiden ei tarvitse ottaa painetta, kun tarvitsevat majoitusta työporukoilleen. Ei edes kymenlaaksolaisen teollisuuden palvelutalon Paine Group Oy:n, nimestään huolimatta. Paine Group on monien muiden yritysten...

  lue lisää

  Pin It on Pinterest

  Share This