Fb Pixel

Condon kalustetut asunnot yrityksille 

NOPEASTI – HELPOSTI – KODIKKAASTI

MAJOITUS Mikkelistä HELPOSTI JA NOPEASTI

Voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta Mikkelin alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa.

Kalustettuja vuokra-asuntoja voi olla vaikea löytää tarpeeseen nopeasti. Lisäksi niiden resurssointiin ja hallintaan menee paljon aikaa. Me voimme auttaa sinua majoituksen ja kalustettujen asuntojen kanssa.

Saat meiltä asuntojen lisäksi myös niihin liittyvät lisäpalvelut kuten siivouksen, petivaatteiden vaihdon ja huollon.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

 • Hyvin varusteltu keittiö; keittiövälineet ja astiat
 • Laadukkaat sängyt ja petauspatjat
 • Pyykinpesukone jokaisessa asunnossa
 • Pimennysverhot
 • Internet-yhteys

  Asumista helpottaa lisäksi se, että teillä on yksi yhteyshenkilö käytettävissä huolto- ja palvelupyyntöjä varten.

   Tietoa Mikkelistä

   Viitostien varrella ja Saimaan luotisrannalla sijaitseva Mikkeli on tunnettu sotiemme aikainen Päämajakaupunki, jonka kesäisin vilkasta toria reunustaa marsalkka Mannerheimin patsas.
   Mikkelin suurimmat teolliset työnantajat toimivat graafisen teollisuuden, elintarviketeollisuuden, puunjalostuksen ja sairaalatekstiilien aloilla.
   Suurimpia työnantajia ovat Osuuskauppa Suur-Savo, Ristiinan Pelloksessa sijaitseva UPM:n vaneritehdas, Olavi Räsänen, Mölnlycke Health Care, Savonlinja, mediatalo Länsi-Savo ja Ahlstrom Glassfibre.
   Mikkelissä toimii myös Karkialammen varuskunnassa sijaitseva puolustusvoimiin kuuluva Maavoimien esikunta. Kaupungin keskustassa sijaitsee Päämajamuseo ja vanhalla kasarmialueella Jalkaväkimuseo.
   Kaupungissa järjestetään kesäisin klassiseen musiikkiin keskittyvät Mikkelin musiikkijuhlat ja syksyisin Mikkelin balettijuhlat sekä talvella harrastajateattereille tarkoitetut Työväen näyttämöpäivät.
   Mikkelissä on yli 10000 vapaa-ajanasuntoa ja se on Suomen toiseksi suurin mökkikunta Kuopion jälkeen (v. 2018). Mikkelissä sijaitsevat myös matkailukohteeet Kenkävero ja Visulahti.

   Alla esimerkkejä asuntojen varusteluista.

   KAIKKI KODINOMAISET MUKAVUUDET

   HYVIN VARUSTELTU KEITTIÖ

   LAADUKKAAT, MUKAVAT VUOTEET

   Meidän kautta saat kaikki kalustetut asunnot ja majoitukset tarpeesi mukaisesti.
   Vastaamme yhteydenottoosi 24 h sisällä.

   Miksi Condon Kalustetut Asunnot?

   Z

   HELPOSTI

   Järjestämme yrityksesi tarpeisiin kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta. Saat kaikki kalustetuttuihin majoituksiin liittyvät palvelut helposti ja nopeasti kauttamme, kuten esim. siivous ja huolto.  

   NOPEASTI

   Olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellenne kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta hyvinkin nopealla aikataululla Suomesta ja Ruotsista. Nopea toimitusvarmuus perustuu hyviin yhteistyökumppaneihin, tarpeen ennakointiin ja kokemukseemme.

   KUIN KOTI

   Asunnot on kalustettu erityisesti työntekijöiden viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja levolliset yöunet ovat taattu pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesu mahdollisuus on tärkeä osa käytännön arkea ja siksi meillä on jokaisessa asunnossa oma pyykinpesukone. 

   AsiakasTarinat

   Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

   Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

   Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

   lue lisää