Fb Pixel

KALUSTETUT ASUNNOT SALO

Kalustetut asunnot ja majoitukset Salossa helposti ja nopeasti kauttamme. Jos etsit kalustettua vuokra-asuntoa Salon alueelta, olet tullut oikeaan paikkaan.
Voit vuokrata kalustetun asunnon ja majoituksen jopa 100 henkilölle Salosta; majoituksen kesto alkaen seitsemästä päivästä. Jos meillä ei ole kalustettua asuntoa heti saatavilla, niin järjestämme sen nopeasti.

OTA YHTEYTTÄ! LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ. VASTAAMME NOPEASTI. NORMAALISTI ALLE 24 TUNNISSA.

MAJOITUS SALO HELPOSTI JA NOPEASTI

Onko teillä tulossa projekteja tai majoitustarpeita Salon alueella? Joskus voi olla vaikeaa löytää kalustetut vuokra-asunnot tai asuntojen etsintään ja hallintaan menee paljon aikaa.  Autamme sinua Salossa majoituksen ja kalustettujen asuntojen kanssa. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi kalustetut asunnot ja lisäpalvelut kuten siivouksen, petivaatteiden vaihdon ja huollon.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

  • Hyvät vuoteet
  • Pimennysverhot
  • Keittiövälineet ja astiat
  • Internet-yhteys
  • Pyykinpesumahdollisuus

Sinulla on yksi yhteyshenkilö huolto- ja palvelupyyntöjä varten. Voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta Salon alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa. Olkoon tarpeesi väliaikainen koti, kalustettu asunto tai airbnb -majoitus niin Condo sen järjestää. 

Kerrot vain meille:

  • Kuinka monta ihmistä on tulossa
  • Työpaikan osoite
  • Arvioitu oleskelun kesto
  • Kuinka monta ihmistä voi majoittua samassa huoneessa

Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistä. Lähetä meille tarjouspyyntö tai soita + 358 40 1259 291
Alla näet myös valokuvia kalustetuista huoneistoista.

Kalustettu Asunto SALO

MAJOITUS SALO

kalustetut asunnot SALO

Muista, että voimme tarjota sinulle kaikki tarvittavat kalustetut asunnot, joita tarvitset Salossa.

Miksi Condon Kalustetut Huoneet

HELPOSTI

Teemme sen helpoksi sinulle. Saat kaikki tarvittavat kalustetut asunnot ja palvelut kauttamme. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten kalustetut asunnot, siivouspalvelut tai muut palvelut järjestyvät. Pidämme huolta kaikesta. Sinulla on vain yksi yhteyshenkilö, jonka kautta majoitus järjestyy.

NOPEASTI

Koska työvoimatarpeesi voi muuttua nopeasti, olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellesi uusia kalustettuja asuntoja erittäin nopeasti. Jos meillä ei ole huoneistoja, kaluste tiimimme kalustaa nopeasti uudet kalustetut asunnot yrityksellesi. Järjestämme kalustettuja asuntoja ja majoitusta mistä tahansa Suomesta ja meillä on varastossa suuri määrä huonekaluja uusien asuntojen kalustamiseksi nopeasti.

KUIN KOTI

Yksi tavoitteemme on, että asukkaat nauttivat oleskelusta kalustetuissa huoneistoissamme. Asunnot on suunniteltu erityisesti työntekijöille, heidän viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiössä on paljon ruuanteko välineitä, isot kattilat, liesi ja jääkaappi. Myös hyvät yöunet ovat taatut pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesumahdollisuus on tärkeä osa kalustetuissa asunnossa viihtyvyyttä. Joko yleisissä tiloissa tai voit valita oman pesukoneen huoneistoosi. Pidämme huolta sinusta ja työntekijöistäsi.

TARJOUSPYYNNÖN PAINIKE

Kalustetut Asunnot Ja Kalustettu Huoneet Suomessa Ja Ruotsissa

Condo Group Oy

FI27770734
Wahlinkatu 8
78250 Varkaus
info@condo.fi

Myynti – isot projektit

+358 40 1259 291
info@condo.fi

Myynti

+358 40 1244 979
sales1@condo.fi

Asiakaspalvelu

+358 44 2424 397
sales@condo.fi

Pin It on Pinterest

Share This