Fb Pixel

Condon kalustetut asunnot yrityksille 

NOPEASTI – HELPOSTI – KODIKKAASTI

MAJOITUS Torniossa HELPOSTI JA NOPEASTI

Voimme tarjota kalustettuja asuntoja ja majoitusta Tornion alueelta jopa yli 100 henkilölle lyhyessä ajassa.

Kalustettuja vuokra-asuntoja voi olla vaikea löytää tarpeeseen nopeasti. Lisäksi niiden resurssointiin ja hallintaan menee paljon aikaa. Me voimme auttaa sinua majoituksen ja kalustettujen asuntojen kanssa.

Saat meiltä asuntojen lisäksi myös niihin liittyvät lisäpalvelut kuten siivouksen, petivaatteiden vaihdon ja huollon.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa on:

 • Hyvin varusteltu keittiö; keittiövälineet ja astiat
 • Laadukkaat sängyt ja petauspatjat
 • Pyykinpesukone jokaisessa asunnossa
 • Pimennysverhot
 • Internet-yhteys

  Asumista helpottaa lisäksi se, että teillä on yksi yhteyshenkilö käytettävissä huolto- ja palvelupyyntöjä varten.

   Tietoa Torniosta

   Tornio on Lapissa sijaitseva raja- ja teollisuuskaupunki sekä Torniojokilaakson keskus. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa se muodostaa ainutlaatuisen, kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden valtakunnanrajalla.
   Kahden aikavyöhykkeen kaksoiskaupungissa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kieli ja kulttuuri,rajakauppa, Euroopan suurin vapaasti virtaava joki, meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.
   Kaksoiskaupungin uusi, yhteinen ydinkeskusta kasvaa parasta aikaa valtakunnanrajalle.
   Tornio on yksi Suomen teollistuneimmista kaupungeista. Tornion merkittävin työnantaja on Outokumpu Oy, jonka ruostumatonta terästä valmistava Tornion terästehdas työllistää yli 2 000 henkeä. Outokummun
   ansiosta Torpin teollisuusalueelle on noussut vahva metalli- ja konepajakeskittymä. Outokumpu on viime aikoina suunnitellut laajentavansa ferrokromitehdasta.
   Tornion Suensaarella toimi elokuuhun 2010 asti Hartwallin kansainvälisestikin tunnettua Lapin Kulta -olutta valmistanut yli 130-vuotias olut- ja virvoitusjuomatehdas. Panimossa työskenteli parhaimmillaan 200-300 työntekijää. Vuonna 2016 tehdaskiinteistöön perustettiin Elämystehdas Lappari, jossa toimii useita eri toimijoita kuten Club Teatria ja Tornion Panimo.

   Alla esimerkkejä asuntojen varusteluista.

   Kaikki kodinomaiset mukavuudet

   HYVIN VARUSTELTU KEITTIÖ

   LAADUKKAAT, MUKAVAT VUOTEET

   Meidän kautta saat kaikki kalustetut asunnot ja majoitukset tarpeesi mukaisesti.
   Vastaamme yhteydenottoosi 24 h sisällä.

   Miksi Condon Kalustetut Asunnot?

   Z

   HELPOSTI

   Järjestämme yrityksesi tarpeisiin kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta. Saat kaikki kalustetuttuihin majoituksiin liittyvät palvelut helposti ja nopeasti kauttamme, kuten esim. siivous ja huolto.  

   NOPEASTI

   Olemme sitoutuneet järjestämään yrityksellenne kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta hyvinkin nopealla aikataululla Suomesta ja Ruotsista. Nopea toimitusvarmuus perustuu hyviin yhteistyökumppaneihin, tarpeen ennakointiin ja kokemukseemme.

   KUIN KOTI

   Asunnot on kalustettu erityisesti työntekijöiden viihtyvyyttä silmällä pitäen. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja levolliset yöunet ovat taattu pimennysverhojen ja hyvien vuoteiden ansiosta. Pyykinpesumahdollisuus on tärkeä osa käytännön arkea ja sen vuoksi jokaisessa huoneistossa on oma pyykinpesukone.

   AsiakasTarinat ja Uutiset

   Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

   Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

   Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

   lue lisää