Fb Pixel

Kodinomainen majoitus takaa onnistuneet projektit

 

Elcoline Piping pitää Condo.fi:n palvelun vahvuutena nopeutta, joustavuutta ja selkeää hinnoittelua

Elcoline Piping Oy:n väkeä työsentelee projekteissa eri puolilla maailmaa ympäri vuoden. Työporukat tarvitsevat laadukkaan majoituksen, jotta projektit saadaan hoidettua jouhevasti läpi. Yritys käyttääkin kalustettuihin asuntoihin ja projektimajoitukseen erikoistuneen Condo.fi:n palveluja.

Vaikka Elcoline Pipingin päätoimipaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, yksikön väkeä työskentelee Varkauden toimipisteessä ja projekteissa ympäri maailmaa, juuri nyt pääasiassa Pohjoismaissa. Condo.fi on järjestänyt Elcoline Pipingin väelle syksyn aikana majoitusta Lahdessa ja Ruotsissa.

Prosessiputkistojen valmistukseen, asennukseen, korjaukseen ja kunnossapitoon keskittyvä Elcoline Piping tarvitsee työntekijöilleen majoitusta eri projekteissa jatkuvasti.

Condo.fi:n kautta hoituva vaivaton projektimajoitus on yritykselle tärkeä osa koko projektin onnistumista.

– Majoituspalveluita tarjoavan yrityksen joustavuus, selkeä hinnoittelu ja nopea reagointikyky auttavat urakoiden suunnitteluun, vastaanottamiseen ja toteuttamiseen, toteaa Elcoline Pipingin johdon assistentti Essi Korhonen.

Kodinomaista asumista

Hänen mielestään valmiiksi kalustetut asunnot ovat monessa suhteessa parmpi ratkaisu reissumiesten majoitukseen kuin esimerkiksi hotellit.

– Hotellimajoitukseen verrattuna kodinomaisia asunnoilla on etuna muun muassa se, että yhteen tilavaan asuntoon voi majoittua useampi työntekijä, jolloin myös hinta on yleensä edullisempi. Yleensä majoitukset ovat myös tilavampia, kuin hotellihuoneet.

Työntekijöillä on mahdollisuus valmistaa ruokaa itse ja pesukoneella varustetussa majoituksessa on mahdollisuus työvaatteiden pesuun. Työntekijät viihtyvt yritysten tarpeisiin räätälöidyissä huoneistoissa.

– Työntekijöiden tyytyväisyys onkin edellytys onnistuneelle projektille, Korhonen korostaa.

Myös projektityyppiseen toimintaan keskittyneelle yritykselle yhdeltä luukulta saatava majoituspalvelu on vaivaton.

– Projektimajoituksen kartoituksessa tärkeimpinä etuina voisi mainita palveluntarjoajan nopean reagointikyvyn tarpeeseen, hinta-laatusuhteen ja joustavuuden, Korhonen kehuu.

Elcoline Piping Oy on yksi emoyrityksensä Elcoline Groupin viidestä operatiivisesta yksiköstä, jonka päätoimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Helsingin Ruoholahdessa. Yksikön toimisto kuitenkin muuttaa 1. joulukuuta Jätkäsaareen. Kaiken kaikkiaan Elcoline Piping työllistää noin 60 henkilöä.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota meihin yhteyttä! Tarjouspyynnön voi jättää: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Puolalainen M4Wind on yksi niistä kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen projekteissaan Condo Group Oy:n järjestämiin majoitusratkaisuihin. M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta...

lue lisää
Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Automaattihotelli – Näin helppoa se on

Vanha Postitalo Varkaudessa on Condo Group Oy:n automaattihotelli, jonne majoittuminen on helppoa ja nopeaa. Vaivattomuutta auttaa nykyaikainen sisäänkirjautuminen, joka alkaa jo online-huonevarauksesta lähtien. Sujuvat systeemit palvelevat asiakasta, jonka ei...

lue lisää
Condo toipui koronasta

Condo toipui koronasta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n (Condo.fi) toiminta on kesän aikana toipunut hyvin koronakriisin aiheuttamasta notkahduksesta. Condo.fi teki kesäkuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Muutoinkin liiketoiminta näyttää...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This