Fb Pixel

Kodinomainen majoitus takaa onnistuneet projektit

Elcoline Piping Oy:n väkeä työsentelee projekteissa eri puolilla maailmaa ympäri vuoden. Työporukat tarvitsevat laadukkaan majoituksen, jotta projektit saadaan hoidettua jouhevasti läpi. Yritys käyttääkin kalustettuihin asuntoihin ja projektimajoitukseen erikoistuneen Condo Group Oy:n palveluja.

Vaikka Elcoline Pipingin päätoimipaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, yksikön väkeä työskentelee Varkauden toimipisteessä ja projekteissa ympäri maailmaa, juuri nyt pääasiassa Pohjoismaissa. Condo.fi on järjestänyt Elcoline Pipingin väelle syksyn aikana majoitusta Lahdessa ja Ruotsissa.

Prosessiputkistojen valmistukseen, asennukseen, korjaukseen ja kunnossapitoon keskittyvä Elcoline Piping tarvitsee työntekijöilleen majoitusta eri projekteissa jatkuvasti.

Condo.fi:n kautta hoituva vaivaton projektimajoitus on yritykselle tärkeä osa koko projektin onnistumista.

– Majoituspalveluita tarjoavan yrityksen joustavuus, selkeä hinnoittelu ja nopea reagointikyky auttavat urakoiden suunnitteluun, vastaanottamiseen ja toteuttamiseen, toteaa Elcoline Pipingin johdon assistentti Essi Korhonen.

Kodinomaista asumista

Hänen mielestään valmiiksi kalustetut asunnot ovat monessa suhteessa parmpi ratkaisu reissumiesten majoitukseen kuin esimerkiksi hotellit.

– Hotellimajoitukseen verrattuna kodinomaisia asunnoilla on etuna muun muassa se, että yhteen tilavaan asuntoon voi majoittua useampi työntekijä, jolloin myös hinta on yleensä edullisempi. Yleensä majoitukset ovat myös tilavampia, kuin hotellihuoneet.

Työntekijöillä on mahdollisuus valmistaa ruokaa itse ja pesukoneella varustetussa majoituksessa on mahdollisuus työvaatteiden pesuun. Työntekijät viihtyvt yritysten tarpeisiin räätälöidyissä huoneistoissa.

– Työntekijöiden tyytyväisyys onkin edellytys onnistuneelle projektille, Korhonen korostaa.

Myös projektityyppiseen toimintaan keskittyneelle yritykselle yhdeltä luukulta saatava majoituspalvelu on vaivaton.

– Projektimajoituksen kartoituksessa tärkeimpinä etuina voisi mainita palveluntarjoajan nopean reagointikyvyn tarpeeseen, hinta-laatusuhteen ja joustavuuden, Korhonen kehuu.

Elcoline Piping Oy on yksi emoyrityksensä Elcoline Groupin viidestä operatiivisesta yksiköstä, jonka päätoimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Helsingin Ruoholahdessa. Yksikön toimisto kuitenkin muuttaa 1. joulukuuta Jätkäsaareen. Kaiken kaikkiaan Elcoline Piping työllistää noin 60 henkilöä.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota meihin yhteyttä! Tarjouspyynnön voi jättää: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

News

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Condo Group on jälleen yksi Suomen menestyjistä

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2022 -sertifikaatin. Tämä on hyvää jatkoa viime vuonna saadulle...

lue lisää