Fb Pixel

Kodinomainen majoitus takaa onnistuneet projektit

Elcoline Piping Oy:n väkeä työsentelee projekteissa eri puolilla maailmaa ympäri vuoden. Työporukat tarvitsevat laadukkaan majoituksen, jotta projektit saadaan hoidettua jouhevasti läpi. Yritys käyttääkin kalustettuihin asuntoihin ja projektimajoitukseen erikoistuneen Condo Group Oy:n palveluja.

Vaikka Elcoline Pipingin päätoimipaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, yksikön väkeä työskentelee Varkauden toimipisteessä ja projekteissa ympäri maailmaa, juuri nyt pääasiassa Pohjoismaissa. Condo.fi on järjestänyt Elcoline Pipingin väelle syksyn aikana majoitusta Lahdessa ja Ruotsissa.

Prosessiputkistojen valmistukseen, asennukseen, korjaukseen ja kunnossapitoon keskittyvä Elcoline Piping tarvitsee työntekijöilleen majoitusta eri projekteissa jatkuvasti.

Condo.fi:n kautta hoituva vaivaton projektimajoitus on yritykselle tärkeä osa koko projektin onnistumista.

– Majoituspalveluita tarjoavan yrityksen joustavuus, selkeä hinnoittelu ja nopea reagointikyky auttavat urakoiden suunnitteluun, vastaanottamiseen ja toteuttamiseen, toteaa Elcoline Pipingin johdon assistentti Essi Korhonen.

Kodinomaista asumista

Hänen mielestään valmiiksi kalustetut asunnot ovat monessa suhteessa parmpi ratkaisu reissumiesten majoitukseen kuin esimerkiksi hotellit.

– Hotellimajoitukseen verrattuna kodinomaisia asunnoilla on etuna muun muassa se, että yhteen tilavaan asuntoon voi majoittua useampi työntekijä, jolloin myös hinta on yleensä edullisempi. Yleensä majoitukset ovat myös tilavampia, kuin hotellihuoneet.

Työntekijöillä on mahdollisuus valmistaa ruokaa itse ja pesukoneella varustetussa majoituksessa on mahdollisuus työvaatteiden pesuun. Työntekijät viihtyvt yritysten tarpeisiin räätälöidyissä huoneistoissa.

– Työntekijöiden tyytyväisyys onkin edellytys onnistuneelle projektille, Korhonen korostaa.

Myös projektityyppiseen toimintaan keskittyneelle yritykselle yhdeltä luukulta saatava majoituspalvelu on vaivaton.

– Projektimajoituksen kartoituksessa tärkeimpinä etuina voisi mainita palveluntarjoajan nopean reagointikyvyn tarpeeseen, hinta-laatusuhteen ja joustavuuden, Korhonen kehuu.

Elcoline Piping Oy on yksi emoyrityksensä Elcoline Groupin viidestä operatiivisesta yksiköstä, jonka päätoimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Helsingin Ruoholahdessa. Yksikön toimisto kuitenkin muuttaa 1. joulukuuta Jätkäsaareen. Kaiken kaikkiaan Elcoline Piping työllistää noin 60 henkilöä.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota meihin yhteyttä! Tarjouspyynnön voi jättää: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää