Fb Pixel

M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Puolalainen M4Wind on yksi niistä kansainvälisistä yrityksistä, jotka tukeutuvat Suomen projekteissaan Condo Group Oy:n järjestämiin majoitusratkaisuihin.

M4Wind on vihreän energian yritys, joka vastaa useissa Euroopan maissa tuulipuistojen valvonnasta, asennuksesta ja käytöstä. Puolalaisyritys pitää Condon palvelun nopeudesta ja majoituksen laadusta.

-Yhteistyö Condon kanssa on erittäin tärkeää, koska yritämme aina löytää parasta majoitusta teknikoillemme. Usein paikalliset yritykset tuntevat paremmin paikalliset markkinat, joten heidän palvelunsa ovat meille erittäin arvokkaita, projektikoordinaattori Karol Szczepaniak M4Windistä toteaa.

Condo Group on tarjonnut kalustettuja asuntoja ja räätälöityä projektimajoitusta. Työporukoita on ollut isoilla tuulivoimalatyömailla ja majoittuneena monella paikkakunnalla.

Hyvät majoitusratkaisut mahdollistavat sen, että M4Wind:n työntekijät ovat tyytyväisiä ja urakat on näin helpompi hoitaa.

-Tuoreet ja levänneet työntekijät tekevät työnsä paremmin. Etsimme ihmisillemme paikkoja, joissa he voivat kokata itse ja missä heillä on yksityisyyttä omissa huoneissa,

Puolalaisyritys haluaa tarjota työntekijöilleen kodinomaisen majoituksen hotellimajoituksen sijaan. Työporukat arvostavat, että majoitus on laadukasta ja huoneistoissa on keittiöt, joissa voi valmistaa ruokaa itse.

-Suurin etu on mahdollisuus käyttää keittiötä, koska työntekijämme haluavat laittaa ruokaa itse ja säästää rahaa tällä tavalla.

Szczepaniak näkee, että Condo Groupin kanssa yhteistyön kulmakiviä on muun muassa palvelujen helppous. Yritys saa kaiken yhden luukun periaatteella ja tarvittaessa nopeasti.

-Tiedämme myös, että majoituksen laatu on hyvä. Työntekijämme eivät valita, vaikka yleensä he haluavat valittaa ja paljon, nauraa Szczepaniak.

M4Windin ja Condon yhteistyö on hänen mukaansa erittäin hyvällä tasolla.

– Kun ongelma ilmenee, sen poistaminen ei kestää kauan. Ja ongelmia ei ole paljon, kehuu Szczepaniak.

M4Wind on kansainvälisesti toimiva vihreän energian yritys, joka tarjoaa palveluja tuulipuistojen projektinhallinnan ja kattavan palvelun alalla kaikkialla Puolassa sekä Tanskassa, Saksassa ja muissa tuuliteknologiaa kehittävissä maissa. Suomessa yrityksellä on vuosittain sopimuksia.

-Meillä on 2-3 isoa projektia vuodessa, joihin tarvitsemme 30-40 ihmistä paikan päälle ja heille majoituksen.

M4Wind on vuodesta 2003 lähtien valvonut tuulipuistojen rakentamista projektien kaikissa vaiheissa.

-Viime vuonna olemme rakentaneet 45 turbiinia, tänä vuonna tavoite on asentaa yli 60 turbiinia ja ensi vuodeksi olemme jo tilanneet yli 80 turbiinia. Asennustiimissämme on tänä vuonna 100 työntekijää ja ympäristöstä, terveydestä ja turvallisuudesta vastaavassa HSE-tiimissä lähes 40, laskee Szczepaniak.

Turbiineja M4Wind on asentanut kaikkiaan 1691, joilla tuotetaan 4671 megawatin edestä tuulivoimaa. Suomessa M4Wind on asentanut 79 turbiinia.

Voit tutustua alla olevista linkeistä yritykseen:

M4Wind Sp. z o.o. Sp. k

Home

https://www.facebook.com/m4wind/

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota meihin yhteyttä. Autamme sinua nopeallakin aikataululla löytämään tarvittavan majoituksen. Tarjouspyynnön voi jättää suoraan vaikka Condo.fi:n kotisivultahttps://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää