Fb Pixel

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta järjestävässä Condo Group Oy:ssä ei ole jääty koronan keskellä laakereilla lepäämään. Asiakkaita palvellaan myös poikkeuksellisissa olosuhteissa.

-Eihän tämä nyt ole ihan helpointa aikaa, mutta asia pitää vaan hyväksy. Osa ihmisistä ja yrityksistä on odottavalla kannalla. Mutta määrätyt työt on tehtävä, ja työporukoiden yövyttävä, oli koronaa tai ei, kiteyttää Condon myynnin uusin rekrytointi Jaakko Räsänen.

Jaakko, tai tuttavallisemmin Jaska, on Condon kalustettujen asuntojen ja majoituksen vastuumyyjä.

-Nyt on keskityttävä oikeisiin asioihin, palveltava asiakasta ja kehitettävä toimintaa niin, että yritys on iskussa ja entistä vahvempi, kun tilanne normalisoituu.

Jaskan mukaan ne pärjäävät, jotka hoitavat hommansa hyvin ja tekevät vahvan pohjatyön. Tulevaisuutta varten on kerättävä asiakkaan luottamus varmana toimittajana.

Hyvinkäältä kotoisin oleva Jaska on kiertänyt Hankasalmen kautta Varkauteen. Uuteen kotikaupunkiin on ollut helppo sopeutua.  Varkaudesta löytyvät tarvittavat palvelut ja luonto on lähellä.

Myyntihommia Jaska on tehnyt ravintola- ja hotellipuolella pitkään. Reissaavana myyntiedustajana myös hotellit ja majoitusbisnes tulivat tutuiksi.

-Itsekin olen käyttänyt kalustettujen asuntojen palveluja, joten toimiala on tuttu juttu asiakkaana. Ymmärrän asiakkaan tarpeet eli sen millainen on kiva paikka, jossa on mukava olla pitkän työpäivän jälkeen.

Hän uskoo, että koko toimiala jatkaa vahvaa kasvua. Ihmiset ja yritysten työporukat haluavat vaihtelua hotelliyöpymiseen ja haluavat kodinomaista majoitusta.

Jaska muistuttaa myös toisesta puolesta. Condo auttaa myös asuntojen ja huoneistojen omistajia, joilla on tiloja tyhjillään.

-Tämä on win-win -tilanne. Meidän palvelustamme hyötyvät ne, jotka tarvitsevat majoitusta, ja ne, joilla on tyhjiä tiloja. Condo pystyy järjestämään asukkaita ja lisää kapasiteettia asuntojen omistajille ketterästi, vakuuttaa myyntitykki.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This