Fb Pixel

Paine Group luottaa Condoon työporukoiden majoittajana

Projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n asiakkaiden ei tarvitse ottaa painetta, kun tarvitsevat majoitusta työporukoilleen. Ei edes kymenlaaksolaisen teollisuuden palvelutalon Paine Group Oy:n, nimestään huolimatta.

Paine Group on monien muiden yritysten tavoin tukeutunut Condon järjestämiin majoituksiin hoitaessaan urakoitaan eri puolilla Suomea. Yhdeltä luukulta saa kaiken palvelun.

-Majoitusjärjestelyjen ulkoistaminen on ollut meille tärkeää. Voimme nyt helpommin lähteä hommiin kauemmaksi kuin Kymenlaakson alueelle ja ottaa urakoita vastaan muualtakin. Muuten olisi vaikea lähteä 30 tai sadan miehen voimin esimerkiksi pohjoiseen, pohtii Paine Groupin liiketoimintajohtaja Markus Mahlanen.

Viime aikoina Condo on järjestänyt Paineelle majoituksen Oulun seudulla noin 50 työntekijälle.

– Projektimajoitus kalustetuissa asunnoissa on mielekästä, koska työntekijät voivat itse kokkailla ja käytössä on pesukoneet. Työporukat pystyvät asumaan kodinomaisesti ja elämään normaalia elämää.

Mahlanen muistuttaa, että Condon kautta voidaan varmistaa asumisessa tietty laatutaso.

-Se on tärkeää työntekijöiden kannalta. Ja hinnat ovat kilpailukykyisiä esimerkiksi hotelleihin verrattuna.

Valtteina nopeus ja joustavuus

Condon valtteina Mahlanen pitää myös asioinnin nopeutta, helppoutta ja joustavuutta. Tämän takia Paine Group käyttääkin luotettavan projektimajoittajan palveluita.

-Meidän alalla projektit tulevat usein nopeasti ja majoitus on järjestyttävä jopa viikossa. Toki asioita ja mahdollisia tulevia projekteja yritetään aina ennakoida Condon kanssa, kuvailee Mahlanen.

Hän kiittelee, että yhteistyö Condon kanssa on toiminut hyvin. Varsinkin asiakaspalvelulle hän antaa kehut.

-Heillä on tosi palvelualttiita ihmisiä töissä. Toimitusjohtaja Janne Immonen ja muu henkilökunta ovat avuliaita, joustavia ja ystävällisiä, korostaa Mahlanen.

Paine Group Oy

Paine Group Oy on kymenlaaksolainen teollisuuden palvelutalo, joka toimii koko Suomen alueella.

Yrityksellä on pitkä kokemus erilaisista toimintaympäristöistä kuten öljy-, kaasu-, bioenergia-, lämpövoima-, metsäteollisuuden- ja kemianteollisuudenlaitoksilla.

Paine Group tarjoaa kattavia avaimet käteen pakettiratkaisuja, jotka sisältävät niin kaiken suunnittelusta valmiiseen laitokseen tai tuotteeseen asti.

Yrityksen perinteisin osaamisalue on painelaitteet ja teollisuusputkistot. Osaamisen keskiössä on myös kattava konepajatoiminta, teollisuuden kunnossapito sekä nosto-, kuljetus-, purku- ja asennuspalvelut.

Yrityksen toimipaikka sijaitsee Kouvolassa. Paine Group Oy työllistää noin 100 henkilöä; Kymenlaaksossa noin 20 ja projektiluontoisesti jopa 80 henkeä.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota meihin yhteyttä. Autamme sinua nopeallakin aikataululla löytämään tarvittavan majoituksen. Tarjouspyynnön voi jättää suoraan vaikka Condo.fi:n kotisivultahttps://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Related Posts

Condo Groupille taas tunnustusta

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna...

lue lisää
Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Kesä ja Varkauden Vanha Postitalo odottavat sinua, oletpa työmatkalla tai vapaa-ajan reissulla. Keskeisellä paikalla Varkautta sijaitseva Condo Group Oy:n automaattihotelli tarjoaa majoitusta edulliseen hintaan laadukkaissa huoneissa. Miksi Varkauden Vanha Postitalo?...

lue lisää
Condo Group on Suomen vahvimpia

Condo Group on Suomen vahvimpia

Varkautelainen kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy on Suomen yritysmaailman eliittiä. Suomen Asiakastiedon tekemän luottoluokitustarkastuksen mukaan Condo Group on oikeutettu Suomen Vahvimmat 2021 -sertifikaattiin. - Tämä on oikeasti...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This