Fb Pixel

Projektimajoitusta
yrityksille

Missä projekti – siellä Condo.fi:n kalustetut asunnot!

Järjestämme teille kodinomaisia, kaikilla mukavuuksilla varustettuja asuntoja, joissa työntekijäsi viihtyvät loistavasti koko työprojektin ajan.

Kauttamme järjestyvät kalustetut asunnot ja huoneet isoillekin ryhmille nopealla aikataululla. Hoidamme majoituksen tiimillesi jopa kaikkein syrjäisimpiin paikkoihin – sinne mihin projektit teitä vievät.

Nopeasti ja yksilöllisesti

Missiomme on tarjota yritysten työntekijöille kodinomaista projektimajoitusta, sekä mahdollisuuden nauttia kodin mukavuuksista myös työmatkalla. Projektimajoituksissa olemme alan suurin toimija Suomessa ja apunanne kaikissa yrityksenne majoitusasioissa, oli kyseessä pieni tai suuri projekti. Vahvuutenamme on asuntojen etsintä ja kalustus oman kalustustiimimme voimin.

Toimimme jokaisessa Suomen kaupungissa ja kunnassa. Projektimajoituksissa sinua palvelee kaikissa asioissa oma yhteyshenkilö.

Olemme tunnettuja ystävällisestä ja luotettavasta asiakaspalvelusta. Saat meidän kauttamme työntekijöillesi laadukkaat majoituspalvelut yhdeltä luukulta nopeasti ja yksilöllisesti.

Voimme tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi majoitukset.
Ota yhteyttä – vastaamme 24 h sisällä.

Esimerkkejä asuntojen varustelusta

laadukkaat, mukavat vuoteet

hyvin varusteltu keittiö

kaikki kodinomaiset mukavuudet

Missä Condo.fi tarjoaa projektimajoitusta?

Tarjoamme sinulle majoitusratkaisun paikkakunnalta, jossa projektinne käynnistyy. Kerro meille tarpeesi kalustetusta huoneistosta tai projektimajoituksesta. Ilmoita paikkakunta, josta tarvitset majoitusta, niin me järjestämme sen sinulle.

Majoitusratkaisujamme on saatavilla Suomesta ja Ruotsista seuraavilta paikkakunnilla:

Suomi

Joutseno, Kemi, Kuopio, Lahti, Loviisa,Helsinki, Oulu, Porvoo, Rauma, Salo, Sipoo, Ulvila, Hamina, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kilpilahti, Kuusankoski, Lohja, Mikkeli, Pietarsaari, Pyhäjoki, Riihimäki, Savonlinna, Sotkamo, Vaasa, Harjavalta, Imatra, Jämsänkoski, Kotka, Kymi, Loimaa, Naantali, Olkiluoto, Pori, Raahe, Rovaniemi, Siilinjärvi, Tornio, Varkaus

Ruotsi

Göteborg, Malmö, Umea, Skelleftea, Uppsala, Northvolt, Obbola

Asiakkaamme kertovat

Puolalaisen M4Wind:n työporukka Condon hyvissä käsissä

Elcoline Piping: Kodinomainen majoitus takaa onnistuneet projektit

Työntekijäsi viihtyvät kalustetuissa asunnoissamme!

Voimme tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi kalustetut asunnot ja majoitukset. Ota yhteyttä – vastaamme 24 h sisällä.