Fb Pixel

Remontoitu Vanha Postitalo muuttuu automaattihotelliksi

Paraatipaikalla Varkauden keskustassa sijaitseva Vanha Postitalo on nyt remontoitu täysiveriseksi hotelliksi.

Värikkään historian omaava rakennus tarjoaa majoittujalle joko pidempää tai lyhytaikaisempaa yösijaa idyllisessä ympäristössä aivan kaupungin palvelujen keskellä.

Vanhan Postitalon omistaa kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta ympäri Suomea ja Ruotsissa järjestävän Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen.

-Vanhalla Postitalolla on 15 remontoitua huonetta ja kalustettua asuntoa 30 hengelle. Kaikki huoneet ovat tasokkaasti remontoituja ja sisustettuja, Immonen sanoo.

Kaikissa huoneissa on vähintään Wi-fi, TV, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvin keitin, pimennysverhot, jatkojohto sängyn vieressä, minijääkaappi ja vaatekaappi. Lisäksi yleisissä tiloissa on keittiö ja pyykinpesukone asiakkaiden käytössä.

-Meillä on kolme eri huone kategoriaa sekä parvekkeellinen sviitti. Business-huone on erittäin hyvä ja vastaa laadukasta yksiötä tai hotellihuonetta kaikilla herkuilla; On oma keittiö, suihku, wc, sohva tai nojatuoli. Se on erittäin hyvä vaihtoehto pitkään tai lyhyeen asumiseen.

Premium huone on siisti hotellihuone omalla suihkulla ja wc:llä. Lisäksi löytyy tv, nojatuoli, minijääkaappi ja mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, yms.

Perushuone on yksinkertainen ja siististi remontoitu ja sisustettu huone. Huoneissa on muun muassa hyvät sängyt, pimennysverhot, minijääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Perushuoneissa on käytävän puolella yhteiset suihkut ja wc.

-Yleinen keittiö ja pesukone ovat myös asukkaiden käytössä. Jotkut asiakkaamme nauttivat basic- huoneissa majoittumisesta useiden kuukausien ajan. Myös sviitti on upeasti remontoitu. Siinä on iso parveke, kaksi huonetta, keittiö, oma suihku ja wc. Sviitissä nauttii asumisesta vaikka miten pitkän aikaa ja todella kohtuullisella hinnalla.

Vanha Postitalo on saanut omat kotisivut. Kunhan booking-järjestelmä on toiminnassa, niin talosta tulee vahvassa kasvussa olevan Condo Groupin ensimmäinen automaattihotelli. Condo manageroi taloa.

-Jatkossa asiakas voi buukata itsensä netissä ja päästä sisään ovikoodilla. Vanha Postitalo on ensimmäinen kohde meidän automaattihotellien konseptista. Näitä on tarkoitus tehdä muuallekin, Janne Immonen suunnittelee.

Taiteileva talonmies

Vanhan Postitalon sieluna ja palveluvastaavana toimii Jannen veli, kuvataiteilija Antti ”Unski” Immonen. Hän palasi Helsingin vuosien jälkeen Varkauteen ja muutti taloon vuoden alusta.

Unski on taiteileva talonmies, joka palvelee asiakkaita kaikissa asioissa ja pitää huolta myös historiallisesta rakennuksesta.

Taiteilija-Immonen kertoo, että jatkossa hän myös aikoo tehdä kuvataidetta talossa. Unskin töitä on ollut viime vuosina näytillä niin Helsingissä kuin Varkaudessakin. Luvassa keväällä on uusi näyttely Helsingissä.

Kuvataiteilijan töitä on tällä hetkellä näytillä ympäri taloa parikymmentä. Niitä löytyy seiniltä niin juhlasalista kuin huoneistakin, myös myytäväksi.

Historiallinen rakennus

Vanha Postitalo on keskeisellä paikalla Varkauden keskustan Päiviönsaaren puoleisessa osassa. Talo on rakennettu vuonna 1930 ja se oli aikanaan ensimmäisiä isompia rakennuksia Varkaudessa.

Kuten nimikin kertoo, niin historiallinen rakennus valmistui alun perin postiksi, jona se toimikin 1980-luvun lopulle asti.

Sen jälkeen rakennuksessa toteutettiin iso peruskorjaus ja talo muutettiin 1990-luvulla musiikkikouluksi. Varkauden kaupungin omistuksessa oli reilut 20 vuotta. Rakennus jäi kuitenkin vähälle käytölle ja omistajavaihdosten jälkeen talon osti lokakuussa 2017 Janne Immonen.

 

Lisätietoja: Vanha Postitalo, Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen 040-1259291

Related Posts

Condo Groupille uusi omistaja

Condo Groupille uusi omistaja

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy on vaihtanut omistajaa. Condo siirtyy yrityskaupassa nykyiseltä omistajaltaan Janne Immoselta porilaiselle Opema Oy:lle. Yrityskaupassa Condon nykyinen henkilöstö, joka käsittää...

lue lisää
Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Condo majoittaa Silvastin kuljettajat kodinomaisesti

Erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on tukeutunut majoitusasioissa Condo Group Oy:n palveluihin.

Kuljetusliikkeelle on tärkeää, että majoituksen hoitaa siihen erikoistunut yritys. Näin projektien parissa työskentelevät henkilöt voivat keskittyä omaan työhönsä eikä majoitusasioista tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä.

lue lisää
Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Condo Groupilla mainio vuosi 2021

Projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja järjestävän Condo Group Oy:n vuosi 2021 oli onnistunut, vaikka korona kiusasi markkinoita ja tekemistä jo toista vuotta peräkkäin. Condo oli kasvu-uralla ja liikevaihtokin hipoi kaikkien aikojen ennätysvuotta 2019. Kasvua...

lue lisää