Fb Pixel

Remontoitu Vanha Postitalo muuttuu automaattihotelliksi

Paraatipaikalla Varkauden keskustassa sijaitseva Vanha Postitalo on nyt remontoitu täysiveriseksi hotelliksi.

Värikkään historian omaava rakennus tarjoaa majoittujalle joko pidempää tai lyhytaikaisempaa yösijaa idyllisessä ympäristössä aivan kaupungin palvelujen keskellä.

Vanhan Postitalon omistaa kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta ympäri Suomea ja Ruotsissa järjestävän Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen.

-Vanhalla Postitalolla on 15 remontoitua huonetta ja kalustettua asuntoa 30 hengelle. Kaikki huoneet ovat tasokkaasti remontoituja ja sisustettuja, Immonen sanoo.

Kaikissa huoneissa on vähintään Wi-fi, TV, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvin keitin, pimennysverhot, jatkojohto sängyn vieressä, minijääkaappi ja vaatekaappi. Lisäksi yleisissä tiloissa on keittiö ja pyykinpesukone asiakkaiden käytössä.

-Meillä on kolme eri huone kategoriaa sekä parvekkeellinen sviitti. Business-huone on erittäin hyvä ja vastaa laadukasta yksiötä tai hotellihuonetta kaikilla herkuilla; On oma keittiö, suihku, wc, sohva tai nojatuoli. Se on erittäin hyvä vaihtoehto pitkään tai lyhyeen asumiseen.

Premium huone on siisti hotellihuone omalla suihkulla ja wc:llä. Lisäksi löytyy tv, nojatuoli, minijääkaappi ja mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, yms.

Perushuone on yksinkertainen ja siististi remontoitu ja sisustettu huone. Huoneissa on muun muassa hyvät sängyt, pimennysverhot, minijääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Perushuoneissa on käytävän puolella yhteiset suihkut ja wc.

-Yleinen keittiö ja pesukone ovat myös asukkaiden käytössä. Jotkut asiakkaamme nauttivat basic- huoneissa majoittumisesta useiden kuukausien ajan. Myös sviitti on upeasti remontoitu. Siinä on iso parveke, kaksi huonetta, keittiö, oma suihku ja wc. Sviitissä nauttii asumisesta vaikka miten pitkän aikaa ja todella kohtuullisella hinnalla.

Vanha Postitalo on saanut omat kotisivut. Kunhan booking-järjestelmä on toiminnassa, niin talosta tulee vahvassa kasvussa olevan Condo Groupin ensimmäinen automaattihotelli. Condo manageroi taloa.

-Jatkossa asiakas voi buukata itsensä netissä ja päästä sisään ovikoodilla. Vanha Postitalo on ensimmäinen kohde meidän automaattihotellien konseptista. Näitä on tarkoitus tehdä muuallekin, Janne Immonen suunnittelee.

Taiteileva talonmies

Vanhan Postitalon sieluna ja palveluvastaavana toimii Jannen veli, kuvataiteilija Antti ”Unski” Immonen. Hän palasi Helsingin vuosien jälkeen Varkauteen ja muutti taloon vuoden alusta.

Unski on taiteileva talonmies, joka palvelee asiakkaita kaikissa asioissa ja pitää huolta myös historiallisesta rakennuksesta.

Taiteilija-Immonen kertoo, että jatkossa hän myös aikoo tehdä kuvataidetta talossa. Unskin töitä on ollut viime vuosina näytillä niin Helsingissä kuin Varkaudessakin. Luvassa keväällä on uusi näyttely Helsingissä.

Kuvataiteilijan töitä on tällä hetkellä näytillä ympäri taloa parikymmentä. Niitä löytyy seiniltä niin juhlasalista kuin huoneistakin, myös myytäväksi.

Historiallinen rakennus

Vanha Postitalo on keskeisellä paikalla Varkauden keskustan Päiviönsaaren puoleisessa osassa. Talo on rakennettu vuonna 1930 ja se oli aikanaan ensimmäisiä isompia rakennuksia Varkaudessa.

Kuten nimikin kertoo, niin historiallinen rakennus valmistui alun perin postiksi, jona se toimikin 1980-luvun lopulle asti.

Sen jälkeen rakennuksessa toteutettiin iso peruskorjaus ja talo muutettiin 1990-luvulla musiikkikouluksi. Varkauden kaupungin omistuksessa oli reilut 20 vuotta. Rakennus jäi kuitenkin vähälle käytölle ja omistajavaihdosten jälkeen talon osti lokakuussa 2017 Janne Immonen.

 

Lisätietoja: Vanha Postitalo, Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen 040-1259291

Related Posts

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Condo.fi:n hyvä vire jatkunut – asuntoja ympäri Suomea

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n toiminta on jatkunut hyvällä tasolla myös vuoden 2021 aikana, vaikka korona on jättänyt myös tähän vuoteen jälkensä majoitusbisneksessä ja monella muulla toimialalla. - Condo.fi:n kalustetut...

lue lisää
Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This