Fb Pixel

Toimitusjohtajan katsaus: Condo otti koronasta torjuntavoiton

Yritysten työporukoiden majoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin erikoistunut Condo Group Oy selvisi koronavuodesta 2020 lopulta hyvin.

Varkautelaisyrityksen toimitusjohtaja Janne Immonen arvioi, että viime vuoden liikevaihto jää toki edellisestä ennätysvuodesta hieman, mutta nousee yli 1,5 miljoonaan euroon. Liikevoitto pysyy silti vuoden 2019 tasolla.

Tarkat luvut vuodelta 2020 ovat luvassa tilinpäätöksen yhteydessä keväällä. Ennätysvuonna 2019 Condon liikevaihto oli 1,87 miljoonaa euroa ja tuloskin plussalla 174 000 euroa.

Condon viime vuotta voidaan pitää kovana saavutuksena. Koronakriisi iski hotelli- ja majoitusalalle täydellä voimalla. Majoitusvolyymit putosivat rajusti koko toimialalla.

Myös Condo Group kävi viime keväänä kanveesissa, mutta pääsi kesän mittaan uuteen nousuun. Talouselämä toipui ja yritykset tarvitsivat majoitusta työntekijöilleen.

-Vuosi oli elämäni haasteellisin. Myyntiä hävisi sadoilla tuhansilla euroilla ja välillä näytti, että homma loppuu kokonaan, Immonen kuvailee.

Uuttera usko tekemiseen ja toiminnan kehittämiseen saivat yrityksen kuitenkin jaloilleen. Immonen sanoo, että vuonna 2020 Condo keskittyikin yrityksen kehittämiseen. Tätä jatketaan myös vuonna 2021. 

-Tärkeintä on, että saimme automaattikonseptin valmiiksi ja kehitettyä uutta asiakkuusjärjestelmää. Mutta kasvun osalta ei vielä hötkyillä. Tänä vuonna laitetaan järjestelmät ja prosessit kuntoon. Näin voimme jatkossa palvella asiakkaita entistä paremmin.

Immonen antaa kiitosta yritys- ja yksityisasiakkaille, jotka ovat luottaneet Condoon ja käyttäneet sen palveluja. Automaattikonseptin lisäksi menestyksen taustalla oli onnistuneet työntekijöiden rekrytoinnit.

Condon Varkaudessa operoima Vanha Postitalo muuttui automaattihotelliksi ja samalla konseptilla aloitti Porvoossa Motelli Online.

Vanhaan Postitaloon voi kirjautua 24/7 älypuhelimella ja avainkoodilla. Huonevaraukset voi tehdä verkossa.

Postitalon osalta vuosi noudatteli Condon kokonaistilannetta. Varsinkin kesällä Postitalo täyttyi majoittujista.

-Takana on lopulta hyvä vuosi. Asiakkaat ovat tykänneet meidän järjestelmästämme ja ottaneet konseptin haltuun. Automaattihotelli on jo mullistanut asiakkuuksien hoidon Varkaudessa.

Immonen arvelee, että vuoden 2021 aikana automaattikonseptia tullaan vielä kehittämään. Avausvuosi oli laboratorio, joka opetti paljon.

-Tämä kannustaa tekemään lisää paikkoja samalla sapluunalla, lupaa Immonen.

Täysin remontoidusta Vanhasta Postitalosta löytyy huonetasoja joka lähtöön. On parvekkeellista kahden huoneen asuntoa 50 tuuman televisiolla, omalla keittiöllä, suihkulla ja pesukoneella tai budjettimatkaajalle sopivia yksinkertaisempia huoneita. Käytössä on myös yhteiskäyttöön keittiö ja pesukone.

Vanhaan Postitaloon voi kirjautua 24/7 älypuhelimella ja avainkoodilla. Huonevaraukset voi tehdä verkossa.

Jos haluat, että yrityksesi majoitusasiat hoituvat helposti ja nopeasti, niin ota meihin yhteyttä. Autamme sinua nopeallakin aikataululla löytämään tarvittavan majoituksen. Tarjouspyynnön voi jättää suoraan vaikka Condo.fi:n kotisivulta: https://www.condo.fi/fi/tarjouspyynto/

Lisätietoja: Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen, puh. 040 125 9291, janne@condo.fi, www.condo.fi, www.vanhapostitalo.fi

Related Posts

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Janne Immoselta ilmestyi uusi kirja

Vaikka kesä on ollut kuuma ja kuiva, niin Condo Group Oy:n toimitusjohtaja ja hotelli Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen uskaltaa uutuuskirjansa avulla sytytellä lukijoitaan ja heidän motivaationsa kipinää. Rock Every Day – Näin sytytät motivaation kipinän...

lue lisää
Condo Groupille taas tunnustusta

Condo Groupille taas tunnustusta

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä varkautelainen Condo Group Oy on jälleen saanut tunnustusta menestyksekkäästä toiminnasta. Tuoreimpana tunnustuksena Condo Group on saanut Menestyjät 2021 -sertifikaatin. Tunnustus on hyvää jatkoa viime vuonna...

lue lisää
Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Kesä ja Varkauden Vanha Postitalo odottavat sinua, oletpa työmatkalla tai vapaa-ajan reissulla. Keskeisellä paikalla Varkautta sijaitseva Condo Group Oy:n automaattihotelli tarjoaa majoitusta edulliseen hintaan laadukkaissa huoneissa. Miksi Varkauden Vanha Postitalo?...

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This