Fb Pixel

Työnhakijalle

Condo Group Oy (www.condo.fi) etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita, osa-aikaisia ja kokoaikaisia työntekijöitä pitämään huolta asunnoistamme.

HUOM! 

Myyntipäällikkö/Myyjä, 2 paikkaa Condo Asunnot Oy, Varkaus/Helsinki

Condo Group Oy on suomalainen, vuonna 2016 perustettu start-up yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia räätälöityjä majoitusratkaisuja ja kalustettuja asuntoja yrityksille ympäri Suomen ja nyt myös Ruotsissa. Viimevuosina liikevaihtomme on noussut kovaan kasvuun ja haemme vahvistuksia tiimiimme. Condo Groupin pääpaikka on Varkaudessa, mutta etätyö on kuitenkin mahdollista. www.condo.fi

Tehtävänkuvaus:
Myyntipäällikön tehtävä on tarjota projektimajoitusratkaisuja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Etsit aktiivisesti potentiaalisia yrityksiä sekä kontaktoit ja tapaat päättäjiä. Kartoitat asiakkaan tarpeen majoituksien osalta ja neuvottelet tarvittaessa myös päälaite- ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä talon sisäisten kumppaneiden kuten palvelutuotannon ja yrityksen johdon kanssa. Vastaat oman myyntibudjettisi toteutumisesta sekä korkean palvelutason tarjoamisesta sopimusasiakkaille.

Yleistä:
Tehtävässä menestymiseksi tarvitset aiempaa kokemusta B2B-myynnistä, mielellään ratkaisumyynnistä. Olet proaktiivinen myyjä, joka etsii sopivia asiakasyrityksiä ja tarjoaa heille rohkeasti kokonaisvaltaisia majoitusratkaisuja. Ammattitaitoinen palvelutuotantomme on tukenasi toteuttamassa asiakkaan visiota, mutta eduksi on aiempi kokemus teollisuuden parissa työskentelystä. Asiakkaasi löytyvät ympäri maailmaa, joten englannin käyttö on välttämätöntä. Työ voi jossain määrin vaatia oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme Sinulle:
Vakituisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä
-Luotettavan ja korkealaatuisen brändin myytäväksesi
-Sisäisen organisaation tuen ja viihtyisät työskentelytilat Varkaudessa. Tosin myös etätyö onnistuu
-Selkeät tavoitteet, jotka ohjaavat työskentelyäsi
-Kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen

Odotamme Sinulta:
-Näyttöjä menestyksekkään B2B-myynnin tekemisestä
-Aiempaa kokemusta ratkaisumyynnistä
-Myynnillistä asennetta ja halua päästä tavoitteisiin
-Kykyä työskennellä tiimissä ja edistää omalta osaltaan hyvää työilmapiiriä
-Hyviä vuorovaikutus- ja ajanhallinnan taitoja

Hae tehtävää: Hakemus linkki

Www: www.condo.fi
Lisätietoja tehtävästä: Janne Immonen, toimitusjohtaja
Puh: 040 1259 291
Sähköpostitse: janne@condo.fi

 ———-

 

Jeremiaksen tarina

Jeremias tuli Condo Asunnot Oy:lle lokakuussa 2017 harjoittelemaan aivan vieraalta alalta. Alussa kaikki oli haasteellista, mutta Jeremiaksella oli ASENNE kunnossa. Hän teki tai yritti tehdä kaiken mitä pyydettiin. Kahden kuukauden jälkeen harjoittelua jatkettiin vielä kuukaudella, jonka jälkeen Jeremias oli valmis palkkatöihin ja määräaikaiseen sopimukseen.

Talven aikana Jeremias oppi tekemään muutot ja kalustukset itsenäisesti. Nyt Jeremias osaa remontoida (myös omaa vasta ostettua rivitaloaan) ja huoltaa asuntoja. Hän on tänä päivänä Condon luottotyöntekijä ja palkinnoksi kaikesta tästä Jeremias sai kesän alussa vakityöpaikan ja palkankorotuksen.

Jos sinä tahdot kulkea Jeremiaksen jalanjäljillä, niin laita meille sähköpostia projects@condo.fi tai soita Sarille 040-1240250. Sinun polkusi voi kulkea projektien hoitoon, markkinointiin tai vaikka myyntiin. Kaikki on kuitenkin itsestäsi kiinni!

Työnhaku / Yhteistyölomake

Täytä lomake alla olevasta napista

Pin It on Pinterest

Share This