Työnhakijalle

Condo Group Oy (www.condo.fi) Etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita, osa-aikaisia sekä kokoaikaisia työntekijöitä pitämään huolta asunnoistamme.

Condo Group Oy (www.condo.fi) Etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita, osa-aikaisia sekä kokoaikaisia työntekijöitä pitämään huolta asunnoistamme.
Toimenkuvaan voi kuulua mm.
– Muutot
– Siivoaminen
– Asuntojen näytöt
– Pienimuotoiset huollot/remontit
– Kalustukset (mm. verhojen & sänkyjen laitto, lamppujen laitto kattoon, astioiden paikalleen laittaminen yms.)

Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata tehdä kaikkia näitä, vaan tehtävät räätälöidään tarpeen ja tekijän mukaan.

AJOKORTTI ON VÄLTTÄMÄTÖN TYÖSSÄ.

Jeremiaksen tarina

Jeremias tuli Condo asunnot Oy:lle 2017 lokakuussa harjoittelemaan aivan vieraalta alalta. Alussa kaikki oli haasteellista, mutta Jeremiaksella oli ASENNE kunnossa. Hän teki tai yritti tehdä kaiken mitä pyydettiin. Kahden kuukauden jälkeen harjoittelua jatkettiin vielä kuukaudella, jonka jälkeen Jeremias oli valmis palkkatöihin ja määräaikaiseen sopimukseen.

Talven aikana Jeremias oppi tekemään muutot ja kalustukset itsenäisesti. Nyt Jeremias osaa remontoida (myös omaa vasta ostettua rivitaloaan) ja huoltaa asuntoja. Hän on tänä päivänä Condo asunnot Oy:n luottotyöntekijä ja palkinnoksi kaikesta tästä Jeremias sai kesän alussa vakityöpaikan ja palkankorotuksen.

Jos sinä tahdot kulkea Jeremiaksen jalanjäljillä, laita meille sähköpostia projects@condo.fi tai soita Liisalle 040-1240250. Huomaa että sinun polkusi voi kulkea projektin hoitoon, markkinointiin tai vaikka myyntiin. Kaikki on kuitenkin itsestäsi kiinni!

Työnhaku / Yhteistyölomake

Ota yhteyttä

Share This