Fb Pixel

Työnhakijalle

Condo Group Oy etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita, osa-aikaisia ja kokoaikaisia työntekijöitä pitämään huolta asunnoistamme. Alta löydät avoimet työpaikkamme.

Yritysmyyjä / Myyntipäällikkö

Condo Group Oy on Suomalainen vuonna 2016 perustettu yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia räätälöityjä majoitusratkaisuja ja kalustettuja asuntoja yrityksille ympäri Suomen ja nyt myös Ruotsissa. Condo Groupin toimipisteet on Varkaudessa ja Jyväskylässä. Varkaudessa yritys operoi myös automaattihotelli Vanhaa Postitaloa.

Tehtävänkuvaus:

Yritysmyyjän tehtävä on tarjota projektimajoitus ratkaisuja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Etsit aktiivisesti potentiaalisia yrityksiä, projekteja sekä kontaktoit ja tapaat päättäjiä. Kartoitat asiakkaan tarpeen majoituksien osalta ja neuvottelet tarvittaessa myös asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä talon sisäisten kumppaneiden, kuten palvelutuotannon ja yrityksen johdon kanssa. Vastaat oman myyntibudjettisi toteutumisesta sekä korkean palvelutason tarjoamisesta sopimusasiakkaille.

Yleistä: 

Tehtävässä menestymiseksi tarvitset aiempaa kokemusta B2B-myynnistä, mielellään ratkaisumyynnistä. Olet proaktiivinen myyjä, joka etsii sopivia asiakasyrityksiä ja tarjoaa heille rohkeasti kokonaisvaltaisia majoitus ratkaisuja. Ammattitaitoinen palvelutuotantomme ovat tukenasi toteuttamassa asiakkaan visiota, mutta eduksi on aiempi kokemus teollisuuden parissa työskentelystä. Asiakkaasi löytyvät ympäri maailmaa, joten Englannin kielen käyttö on välttämätöntä.

Tarjoamme Sinulle:

Vakituisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä
Luotettavan ja korkealaatuisen brändin myytäväksesi
Sisäisen organisaation tuen ja viihtyisät työskentelytilat Varkaudessa tai Jyväskylässä. Tosin myös etätyö onnistuu
Selkeät tavoitteet, jotka ohjaavat työskentelyäsi
Kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen 

Odotamme Sinulta:

Näyttöjä menestyksekkään B2B-myynnin tekemisestä
Aiempaa kokemusta ratkaisumyynnistä 

Järjestelmä osaamista

Myynnillistä asennetta ja halua päästä tavoitteisiin
Kykyä työskennellä tiimissä ja edistää omalta osaltaan hyvää työilmapiiriä
Hyviä vuorovaikutus- ja ajanhallinnan taitoja

Lisätiedot

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Janne Immonen tel. 040 1259 291 tai email janne@condo.fi.  

 

VOIT LÄHETTÄÄ HAKEMUKSEN TÄÄLTÄ.

 

Meille töihin

Kiinnostavatko monipuoliset työtehtävät menestyvässä yrityksessä? Condo Group Oy on Menestyjät 2020 ja Suomen Vahvimmat 2021 -sertifikaateilla palkittu kasvuyritys, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sinulle juuri nyt!

Condo Groupin visiona on olla työpaikka, jolla on tyytyväisimmät ja sitoutuneimmat työntekijät. Koulutamme ja tuemme työntekijöitämme etenemään uralla ja osaamisessa uusille tasoille.

Condo Groupin ammattilaisten joukko on ylpeä työnsä laadusta. Tulevilta työkavereiltasi löytyy joustavaa palveluasennetta, joka näkyy asiakkaalle yhteistyön helppoutena ja sujuvuutena.

Työyhteisössämme korostuvat laatu, luotettavuus ja nopeus. Teemme sen mitä lupaamme. Tämä synnyttää luottamusta ja kestäviä asiakas- ja työsuhteita.

Jos näet itsesi ja osaamisesi osana Condo-tiimiä, niin kerro meille tarinasi. Kerro meille itsestä ja kerro mitä osaamista toisit Condoon. Ja ennen kaikkea kerro mitä alkaisit Condossa tehdä. VOIT LÄHETTÄÄ HAKEMUKSEN TÄÄLTÄ.

V

 

 

 

Työnhaku / Yhteistyölomake

Täytä lomake alla olevasta napista

Pin It on Pinterest

Share This